Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a tapasztalatotok az AnimePartners társkeresőről?
Figyelt kérdés
Valaki használja-e az AnimePartners nevezetű társkeresőt? Mik a tapasztalatok? Megéri használni?
2019. márc. 24. 18:27
1/12 anonim válasza:
Nincs tapasztalatom, de nem hittem hogy megérjük hogy emberek a társkeresésnél azt tartják a legfontosabbnak hogy egy bizonyos stílusú "meséért" rajonganak. (Tudom nem gyerek mese, de akkor is)
2/12 A kérdező kommentje:
Öhm, lényegében azt érted meg, hogy vannak emberek, akik közös hobbi alapján ismerkednek. ;) Momentán ez a közös hobbi az anime. :)
2019. márc. 24. 21:56
3/12 anonim válasza:
Köszönöm szépen hogy tudtomra adtad kedves kérdező hogy végre valahára létezik ilyen oldal :)
4/12 A kérdező kommentje:
LOL. Már ezért megértre kiírni a kérdést. :D
2019. márc. 26. 08:31
5/12 anonim válasza:
a világ megérett a pusztulásra.. csodálkoztok, hogy árvízek vannak és hurrikánok?
6/12 anonim válasza:
Miért? Mert egy szubkultúra köré építettek egy társkeresőt?
7/12 anonim válasza:
Nem tudtad , utolsó? Egyesek olyan sötétek, hogy ha sokan szeretnek valamit, ami az ő kis beszürkült világukba nem fér bele, akkor "megérett a világa pusztulásra" Bár csak a primitívebbe gondolkodik ilyen szánalmasan...
8/12 anonim válasza:
Nem túl szimpi hogy az első lépés hogy előfizetést kell vásárolni hogy beléphess...
9/12 anonim válasza:
Én a pantomim-partners oldalon próbálkozok. :)
10/12 anonim válasza:
#5: Mert kétségtelenül sokkal jobb, amikor felszínes jobbra-balra húzgálás alapján döntöd el, hogy szimpi-e a másik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!