Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre kevesebb tökös, férfias pasi a fiatalok között?
#9: Köszi! Esélyes, hogy estére le lesz pontozva, mert nem a szokásos lelkisimi. Itt az a nyerő! :D
#10: "És ki vagyok én, az anyja? Tényleg rá kell szánni minimum 1 évet, hogy értelmes embert csináljak a páromból? Ez olyan mintha nem párom lenne hanem gyerekem. Formálgassam évekig hogy együtt lehessen vele élni? A mai nők honnan tudják ezeket a dolgokat, miért van igényük meg képességük arra, hogy ezeket maguktól megtanulják? Nem értem miért lenne rendben, hogy egy felnőtt embert nekem kell arra tanítgatni, hogy hogy vegyen egy kiló kenyeret."
És szerinted férfiként mi nem tapasztaljuk ugyanezt nők részéről?
Természetesen van ilyen nők között is. De én a környezetemben nem ezt látom többségben. Szerintem amit legtöbben "tökösség" alatt értenek az nem a hangoskodás meg verekedés, hanem tényleg a problémamegoldó képesség. Mivel egyetemista vagyok elég nagy számban látok huszonéves férfiakat és nőket. Sajnos inkább a férfiakra jellemző ez az életképtelenség nálunk. Például ilyen dolgokban, hogy szakdolgozat írás, vagy gyakorlati hely keresés stb tök jól kijön ez. Mi csajok már régen leadtuk a szakdolgozati témánkat konzulenssel, megkerestünk már több gyakorlati helyet, a srácok meg kérdezgetik, hogy "Akkor nekünk most gyakorlati helyet kell választani? Szakdolgozathoz hogy kell tanárt választani?" Egyszerűen teljesen elveszettek és tulajdonképpen mi rugdossuk át őket az egyetemen.
Azt meg nem nagyon veszem észre, hogy a "tökösség" elvett volna a nőiességből. Ugyan úgy megvan a gondoskodás, a támogatás, nyilván külsőre meg viselkedésre a visszafogott nőiesség. De természetesen biztosan létezik a jelenség fordított nemekkel is. Csak én sajnos nem ebből látok többet a környezetemben.
#12: Az a baj azzal a szöveggel, amit írtál, hogy a saját nemiségedhez igazítottad a véleményed. Az egész arról szól, hogy a nők mindenben IS jobbak. Ez pont olyan, amikor egyes srácok itt azt írják, hogy a nők a bunkó pasikat bírják és a nők félrelépnek, de a srácok kedvesek és aranyosak.
A környezetedben azt látod, amit látni akarsz.
Az egyetemet tök jó, hogy felhoztad. Én is egyetemre járok. Műszakisra, szóval a többségünk srác. 2 srácot ismerek, akik úgy bénáznak, ahogy leírtad. Ezzel szemben, a tantárgyfelvételi időszakban átlagosan 2-3 olyan lány ismerősöm ír rám, aki elsőéves egyetemen, hogy is kell ezt csinálni. Srácok közül összesen egy írt.
Valahogy azt sem nagyon látni, hogy srácok kérnek tanácsot telefonos vagy számítógépes dolgokkal kapcsolatban. Lányok ezzel szemben általában egy egyszerű crackelést sem tudnak megcsinálni és a "fotósleszekholnaptól" kategóriájúak még egy fotosoppot sem tudnak feltelepíteni, ahhoz is áthívnak egy srácot.
Azt mondod, hogy a nőkben ugyanúgy megvan a támogatás és gondoskodás. Oké, de akkor miért panaszkodik arról egyre több srác, hogy ezt egyre kevesebb lányban találják meg? Egy csomó lány ismerősöm a tökösségben pl. össze-vissza szexelt. Amivel szerintem nincs is gond, ha normálisan tudják kezelni. De nem, egy részük szexen kívül semmit sem tud nyújtani és 20 éves kora felett már teljesen kiégett. Na, ezt vette el a dolog a nőiességből.
Továbbá, ha tényleg több a tökös nő: Miért van a fiatal vállalkozás alapítok között több férfi? Miért van több férfi extrémsportoló? Miért a férfiak kezdeményeznek még most is többségében?
Tehát attól egy nő nem lesz nőies, hogy nem szűzen várja álmai férfiját? Ne haragudj de ez hatalmas kettős mérce. A mindenkivel szexelés a legférfiatlanabb tulajdonság. Senki nem tartja férfiasnak egy-két sikertelen pasin kívül akiknek semmilyen kapcsolat nem jött még össze nőkkel.
Másrészt írt valaki arról, hogy a nőket sokkal kisebb eredményekért dícsérik. Akkor ez most hogy van? Ha egy férfinak csak 10 partnere volt akkor jajj de jó, milyen erkölcsös. Ha egy nőnek volt 10 akkor meg világi prosti? Na akkor kit jutalmaznak jobban ugyan azért az eredményért?
"Miért van a fiatal vállalkozás alapítok között több férfi? Miért van több férfi extrémsportoló?"
Erre csak annyit írnék, hogy eddig többszáz évig egy sem volt. Ez mind a férfiak privilégiuma volt. Hogyha megnézel erről statisztikákat akkor azt fogod látni, hogy mindkét téren növekszik a nők aránya. Ezt szimplán csak hatalmas hülyeség, semmi értelme idekeverni olyan ágazatokat, amikben a nők úgy nagyjából 30 éve tudnak max részt venni.
"Tehát attól egy nő nem lesz nőies, hogy nem szűzen várja álmai férfiját?"
Bemásolnád, hogy ezt hol írtam?
"A mindenkivel szexelés a legférfiatlanabb tulajdonság. Senki nem tartja férfiasnak egy-két sikertelen pasin kívül akiknek semmilyen kapcsolat nem jött még össze nőkkel."
Ez nagyon szépen hangzik, csak épp nem igaz. Ha a mindenkivel szexelés annyira férfiatlan, akkor ezek a mindenkivelszexelős pasik miért tudnak annyi nőt behúzni? Remélem érzed a dologban az ellentmondást.
Ha tetszik, ha nem, ha egy férfi sok nőt tudott felszedni, akkor olyat tud nyújtani, ami a nők nagy részének bejön. Mielőtt jönne a szokásos "biztos olyan lányok voltak", ezek a srácok nem csak bulikan szoktak felszedni plázacicákat, hanem a cikicuki lányok közül is.
"Másrészt írt valaki arról, hogy a nőket sokkal kisebb eredményekért dícsérik. Akkor ez most hogy van? Ha egy férfinak csak 10 partnere volt akkor jajj de jó, milyen erkölcsös. Ha egy nőnek volt 10 akkor meg világi prosti? Na akkor kit jutalmaznak jobban ugyan azért az eredményért?"
Ezt most nem igazán tudom hova tenni. Nők szoktak kiakadni azon, hogy nehogymár' csak szexért akarjanak velük lenni és szexet könnyen kapnak, de normális pasit nem. Szerintük sem eredmény sok férfival lefeküdni, mert jelentkező mindig van és csak bólintani kell. Ismét kevered a kettőt úgy, hogy észre sem veszed az ellentmondást.
A férfiakat meg senki sem tartja ezért erkölcsösnek, maximum kelendő vagy jó pasinak.
"Erre csak annyit írnék, hogy eddig többszáz évig egy sem volt. Ez mind a férfiak privilégiuma volt. Hogyha megnézel erről statisztikákat akkor azt fogod látni, hogy mindkét téren növekszik a nők aránya. Ezt szimplán csak hatalmas hülyeség, semmi értelme idekeverni olyan ágazatokat, amikben a nők úgy nagyjából 30 éve tudnak max részt venni."
Akkor nézd az előző éves adatokat és nőj már ki abból, hogy több száz évre mutogatsz vissza. Trianont nem akarod visszacsatolni?
Azért ezt nem kéne így kifejezni, hogy "tutyi-mutyi", mert nagyon sértő, még ha igaz is. Inkább maradjunk a többi felsorolt kifejezésnél, még ha azok hosszabbak is. Senki nem szórakozásból ilyen, elég baj az, hogy egyes ilyen állapotban lévő férfiak magányuk keserűségében senyvednek egy életen keresztül nők nélkül. Az egész élet roppantul nehéz így, amellett hogy nők nélkül kell élni.
Elég büntetés az, hogy ilyen valaki, nem kell illetni még ilyen lenéző jelzőkkel is. Könnyen dobálóznak mások az ilyen jelzőkkel, akik nem ilyenek. Én magam is ilyen vagyok, ezért akadtam ki. Ez a legrosszabb sors, hogyha valakinek így kell élnie egy ilyen világban, véleményem szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!