Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a tökös, nagymenő stílus, amit a mai lányok annyira igényelnek?
A 19-25 éves lányokra gondolok, látom, hogy sokan a nagymenő vagány fiúkkal járnak, a szelídebbekkel nem nagyon törődnek.
Belém a nagymenő, tökös (ahogy ma hívják) viselkedés nincs bekódolva. Hogyan sajátítsam el? Jelenleg sok lány átnéz rajtam.
Segítségeket kérek csak. Nem a külső itt a lényeg (nem vagyok csúnya) de ha ezt az ismerkedési formát nem tudom, akkor nehezen találok párt.
24/F.
Nem hinném, hogy jól jársz, ha színészkedni akarsz és nem magadat adod. Hosszú távon nagyon kimerítő lesz.
Jómagam mindig a szelíd, csendes, visszafogott férfiakat szerettem és jópár nőről tudok, aki hasonlóképpen van ezzel.
Biztosan találsz majd olyan lányt, aki így szeret.
Köszi szépen, ez megnyugtatóan hatott, hogy még érek valamit a lányoknál,s hogy a legtöbb lány nem is vagányra vágyik. :)
Akkor önmagamat adom nekik, s szétnézek, de persze nem megyek oda mindenkihez, csak ahhoz, akin látom, hogy kedvel és szívesen beszél velem. Ment a zöld.
Tanuld el az ilyen viselkedést, tanul be vetítő szövegeket, ha valamit elrontasz, nem sikerül, vedd poénra hogy így akartad, vagy aggresszív kismalac legyél ("kuss én így szállok le").
Sok nő mondja, hogy a visszafogott férfiakat szereti, de ezek 99%-a csak barátként szereti. Ezt tapasztalom, és sokaktól hallom, nőknél látom hogy alakul milyen férfiakkal.
Sajnos mint az állatvilágban, az embernek is elő kell adnia magát, hogy a nőstény rágerjedjen.
Ne hallgass rá. Hülyeséget beszél.
Vannak nők, akik a feltűnő férfiakat szeretik. De ahogy magad is írtad, ők átnéznek rajtad és becélozzák a maguknak való kategóriát. Neked is ezt kell tenned.
Hidd el, inkább meghalnék, minthogy egy nagyhangú, fárasztó, szerénytelen férfivel éljek.
Valahogy állj ki magadért, mert azok a nők, akik rádgerjednek, vagyis a csendes, visszafogott pasasokat kedvelik, kb pokol lesz mellettük az életed. Ledominálnak, irányítanak, kb megszűnsz férfinak lenni, a két lábon járó pincsikutyájuk lehetsz legfeljebb.
Ezt meg kizárt, hogy bírnád pár hónapnál tovább.
Az ilyen nők szokták szidni az összes férfit, hogy mind hülye, mert nem tudják milyen az igazi nő....
Hát nem olyan, aki irányítja a férfit, az fix.
Szóval saját érdekedben sportolj, erősíts, fejleszd magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!