Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárják a "csajozós manír"-t vagy nem csípik?
Én mindig csak az ilyen férfiakat tudtam egyáltalán elviselni a közelemben (mármint olyat, aki nem játssza az eszét, hanem lazán viselkedik, ahogy szokott) :D
De hát valakinek biztos bejön ez a "csajozós viselkedés", mert valamiért csak próbálkoznak vele pasik
Elvárt sajnos. Nekem se megy.
Persze letagadják(,igaz, hogy ösztönös a dolog, tehát nem is tudatosan gerjednek erre), de enélkül max barát lehetsz. Jó esetben extrákkal.
Az "én nem vagyokmolyan lány" az az 1000%-ban olyan lány :)
Köszönöm a válaszokat, zöld paccsanytyú mindenkinek ment.
Azt hiszem, hogy a legjobb szűrő a kapcsolatok építésében, ha önmagam tudok maradni és őszintén önmagamat adni.
Sőt önbecsülésileg oda eljutni, hogy ha a nem maníros viselkedésemre az a nő aki elutasítással reagál, nem tudja mit veszít.
Eddig ugyanis akikkel párkapcsolatban voltam, mindenki gondoskodó, jófej szeretnivaló embernek tartott.
Igy jottunk ossze a parommal, 3 ev baratsag utan, nemsokara eskuvo 😊
Köszi mindenkinek. Nagyjából azt szűrtem le, hogy etéren kétféle ember létezik.
A természetesség hívei és a sztereotíp közhelyek hívei.
Nekem az ilyen "nem férfi" hozzáállás az utóbbit jelenti.
Kérdés, hogy valóban szüksége van-e az embernek olyanokra, akik figyelmét csak színészkedéssel és közhelyekkel lehet felkelteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!