Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők elvárják a "csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők elvárják a "csajozós manír"-t vagy nem csípik?

Figyelt kérdés
Felnőtt férfi vagyok, túl már néhány párkapcsolagon, egész hosszún is. Egyedülálló vagyok. Szívesen ismerkedem, szívesen létesítenék kapcsolatot egy nővel. Alapvetően mindenki kulturált normális szimpatikus pasasnak tart, de azt érzem magamon, hogy ez a "nőkkel hogy kell bánni tudni", "csajozósduma", "meg kell nevettetni", "szórakoztatónak kell lenni", "rosszfiúsnak kell lenni"... stb manírok, úgymond csajozós üzemmód nekem nem megy. Annyira idegen tőlem pl ha haverokkal elmegxünk bulizunk pl. Elvagyunk egymással, de amikor valamelyik elkezd "csajozni" annyira megváltozik a testbeszéde, a szövege, a stílusa, afféle üzemmódot vált. Ezzel szemben én sztenderd vagyok alapvetően udvarias, de nem unalmas, de semmi szerepjátszás és viselkedési alárendelődés nincs bennem. Kérdés, hogy baj-e ez?

2018. júl. 17. 13:03
1 2
 1/13 próbálokkedveslenni ***** válasza:
97%
Nem. Akiket "szerepjátszással" tudnál összeszedni, azokat amúgy is csak akkor érdemes összeszedned, ha csak rövid időtartamra akarod őket.
2018. júl. 17. 13:07
 2/13 anonim ***** válasza:
97%

Én mindig csak az ilyen férfiakat tudtam egyáltalán elviselni a közelemben (mármint olyat, aki nem játssza az eszét, hanem lazán viselkedik, ahogy szokott) :D

De hát valakinek biztos bejön ez a "csajozós viselkedés", mert valamiért csak próbálkoznak vele pasik

2018. júl. 17. 13:09
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Hosszútávon te jársz jobban... meg persze a leendő barátnőd.
2018. júl. 17. 13:22
 4/13 anonim ***** válasza:
11%

Elvárt sajnos. Nekem se megy.

Persze letagadják(,igaz, hogy ösztönös a dolog, tehát nem is tudatosan gerjednek erre), de enélkül max barát lehetsz. Jó esetben extrákkal.

Az "én nem vagyokmolyan lány" az az 1000%-ban olyan lány :)

2018. júl. 17. 15:00
 5/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, zöld paccsanytyú mindenkinek ment.

Azt hiszem, hogy a legjobb szűrő a kapcsolatok építésében, ha önmagam tudok maradni és őszintén önmagamat adni.

Sőt önbecsülésileg oda eljutni, hogy ha a nem maníros viselkedésemre az a nő aki elutasítással reagál, nem tudja mit veszít.

Eddig ugyanis akikkel párkapcsolatban voltam, mindenki gondoskodó, jófej szeretnivaló embernek tartott.

2018. júl. 17. 15:48
 6/13 anonim ***** válasza:
43%
Es ha eloszor barat lesz, akkor mi van? Nekem is eloszor csak a baratom lett a parom, aztan jottunk ossze...
2018. júl. 17. 16:58
 7/13 A kérdező kommentje:
6os, jót írsz! Nekem az életem első kapcsolata, az első barátnőm is szintén ilyen kölcsönösen barátzónás téma volt. Igaz, hogy több mint egy évig haverokként talizgattunk, nem is úgy néztem rá, mi t nőre, aztán egy több éves kapcsolat lett belőle.
2018. júl. 17. 17:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Igy jottunk ossze a parommal, 3 ev baratsag utan, nemsokara eskuvo 😊

2018. júl. 17. 21:31
 9/13 anonim ***** válasza:
0%
#6 "max barát"-> barátzóna, amiből extrém ritka a kiút. Ugyan is csajozós manírok nélkül a férfi " nem férfi".
2018. júl. 17. 21:52
 10/13 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek. Nagyjából azt szűrtem le, hogy etéren kétféle ember létezik.

A természetesség hívei és a sztereotíp közhelyek hívei.

Nekem az ilyen "nem férfi" hozzáállás az utóbbit jelenti.

Kérdés, hogy valóban szüksége van-e az embernek olyanokra, akik figyelmét csak színészkedéssel és közhelyekkel lehet felkelteni.

2018. júl. 18. 05:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!