Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők elvárják a "csajozós manír"-t vagy nem csípik?
Figyelt kérdés
Felnőtt férfi vagyok, túl már néhány párkapcsolagon, egész hosszún is. Egyedülálló vagyok. Szívesen ismerkedem, szívesen létesítenék kapcsolatot egy nővel. Alapvetően mindenki kulturált normális szimpatikus pasasnak tart, de azt érzem magamon, hogy ez a "nőkkel hogy kell bánni tudni", "csajozósduma", "meg kell nevettetni", "szórakoztatónak kell lenni", "rosszfiúsnak kell lenni"... stb manírok, úgymond csajozós üzemmód nekem nem megy. Annyira idegen tőlem pl ha haverokkal elmegxünk bulizunk pl. Elvagyunk egymással, de amikor valamelyik elkezd "csajozni" annyira megváltozik a testbeszéde, a szövege, a stílusa, afféle üzemmódot vált. Ezzel szemben én sztenderd vagyok alapvetően udvarias, de nem unalmas, de semmi szerepjátszás és viselkedési alárendelődés nincs bennem. Kérdés, hogy baj-e ez?2018. júl. 17. 13:03
11/13 anonim válasza:
Ne vàltozz meg sosem! Így vagy jó ahogy.A haverjaid viselkedése szànalmas. Én személy szerint nagyon nem csípem az ilyen önjelölt Don Juanokat.
12/13 anonim válasza:
Sose játsz szerepet. Mindig az a jó, ha őszinte vagy. Ha előadod, hogy mennyire menő/rosszfiú/pénzes vagy, akkor nagyon hamar le fogsz bukni. Ez a leendő barátnőre nézve se túl korrekt. Nem egy álomképbe kell hogy beleszeressen.
13/13 anonim válasza:
#12 annyira nem. Én őszinte vagyok, 1 hónap után dobott a barátnőm, igaz azóta is "hiányzol", "hiányzik az..." (ölelésed, illatod, mosolyod, farkad), néha talizunk, és szexelünk is, de "azt tudod hogy mi csak barátok vagyunk extrákkal".
A csajozós manírokat, bnv-s alfahímet előadó pasijai 2-5 hónap után buknak le, mikor amúgy is már új csajt akarnak, tehát inkább ök dobják a lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!