Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetessem, hogy tökös, magabiztos, . Stb férfi vagyok?
"Már próbáltam ilyenné válni, de sosem jött össze."
Hogyan próbáltál önbizalmat szerezni?
Paradoxonnak tűnhet, de amint felhagysz azzal, hogy megpróbálj megváltozni, hogy így felelje meg másoknak, azonnal magabiztos és "tökös" leszel. Ez lesz a valódi tökösség, nem csak az a műtökösség, amit megpróbálsz eljátszani.
A magabiztosság abban rejlik, hogy tökéletesen szereted és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, és nem akarsz megfelelni senki elvárásainak.
Hogyne akarnál. Arra irányul a kérdésed, hogy meg szeretnél felelni a nőknek, másmilyenné akarsz válni.
Az ön-bizalom az egy a külső visszacsatolásoktól teljesen független, belső érzelmi állapot, ami azt jelenti, hogy:
"Képes vagyok lépéseket tenni a vágyaim felé és ha nem érem el őket azonnal azt nem élem meg végleges kudarcnak."
Az önbizalmat a sikerélmény építi fel, optimális esetben kora gyermekkorban, ha ez nem történik meg akkor befektetett munkával és energiával felnőtt korban is újraépíthető a személyiség.
Ilyen esetekben mint a tiéd általában a probléma a stabil és erős, működő apa-férfimintában keresendő.Egy túl erős, az apát ledomináló anya képe vagy az apa teljes hiánya, vagy megléte de gyengesége szokott az ok lenni.
Azért van szükség ennek a tudatos feltárására, hogy megtudjuk hol akadt el a folyamat és így felépíthető legyen az önmeghaladási metódus.
Tehát milyen a férfimintád?Apád mellett nőttél-e fel?Erős férfi volt-e apád(nem feltétlen fizikailag)?
#6:
Jelenlegi állapotomban nem lehet senkim. Nincsenek frappáns beszólásiam, elég tré a humorom, stb. Ebből akarok kimozdulni, akár még színlelés árán is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!