Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tetessem, hogy tökös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetessem, hogy tökös, magabiztos, . Stb férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Ezek a tulajdonságok hiányoznak, és jobb híján megpróbálnám láttatni a meglétüket. Már próbáltam ilyenné válni, de sosem jött össze.
2019. márc. 9. 11:41
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
80%

"Már próbáltam ilyenné válni, de sosem jött össze."

Hogyan próbáltál önbizalmat szerezni?

2019. márc. 9. 11:48
 2/33 anonim ***** válasza:
33%
Na itt pont választ és segítséget fogsz kapni a kérdésedre.... Csak hogy tudd, ide ugyanolyan lúzerek írnak mint te, ezért ne is vedd őket komolyan! Az hogy kiírtad ezt ide, semmivel sem leszel előrébb.
2019. márc. 9. 11:54
 3/33 A kérdező kommentje:
A kevés sikeremre próbáltam összpontosítani, de sajnos túl későnj, mert mire észbe kaptam, már elhalványultam. AMiket mostanság szereztem, azok meg túl jelentéktelenek, hogy bármit is segítsenek.
2019. márc. 9. 11:54
 4/33 anonim ***** válasza:
85%

Paradoxonnak tűnhet, de amint felhagysz azzal, hogy megpróbálj megváltozni, hogy így felelje meg másoknak, azonnal magabiztos és "tökös" leszel. Ez lesz a valódi tökösség, nem csak az a műtökösség, amit megpróbálsz eljátszani.

A magabiztosság abban rejlik, hogy tökéletesen szereted és elfogadod magad olyannak, amilyen vagy, és nem akarsz megfelelni senki elvárásainak.

2019. márc. 9. 11:57
 5/33 A kérdező kommentje:
Én most sem akarok senkinek megfelelni, mégse érzem a magabiztosságot.
2019. márc. 9. 11:59
 6/33 anonim ***** válasza:
87%

Hogyne akarnál. Arra irányul a kérdésed, hogy meg szeretnél felelni a nőknek, másmilyenné akarsz válni.

2019. márc. 9. 12:03
 7/33 anonim ***** válasza:
98%

Az ön-bizalom az egy a külső visszacsatolásoktól teljesen független, belső érzelmi állapot, ami azt jelenti, hogy:

"Képes vagyok lépéseket tenni a vágyaim felé és ha nem érem el őket azonnal azt nem élem meg végleges kudarcnak."

Az önbizalmat a sikerélmény építi fel, optimális esetben kora gyermekkorban, ha ez nem történik meg akkor befektetett munkával és energiával felnőtt korban is újraépíthető a személyiség.

Ilyen esetekben mint a tiéd általában a probléma a stabil és erős, működő apa-férfimintában keresendő.Egy túl erős, az apát ledomináló anya képe vagy az apa teljes hiánya, vagy megléte de gyengesége szokott az ok lenni.

Azért van szükség ennek a tudatos feltárására, hogy megtudjuk hol akadt el a folyamat és így felépíthető legyen az önmeghaladási metódus.

Tehát milyen a férfimintád?Apád mellett nőttél-e fel?Erős férfi volt-e apád(nem feltétlen fizikailag)?

2019. márc. 9. 12:04
 8/33 A kérdező kommentje:
Apám nem igazán törődött velem. Megcsinált, aztán annyi. Egy aljas szemét féreg.
2019. márc. 9. 12:13
 9/33 anonim ***** válasza:
100%
Tehát anyád mellett nőttél fel?
2019. márc. 9. 12:16
 10/33 A kérdező kommentje:

#6:

Jelenlegi állapotomban nem lehet senkim. Nincsenek frappáns beszólásiam, elég tré a humorom, stb. Ebből akarok kimozdulni, akár még színlelés árán is.

2019. márc. 9. 12:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!