Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tetessem, hogy tökös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetessem, hogy tökös, magabiztos, . Stb férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Ezek a tulajdonságok hiányoznak, és jobb híján megpróbálnám láttatni a meglétüket. Már próbáltam ilyenné válni, de sosem jött össze.
2019. márc. 9. 11:41
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:
Pontosan értettem, hogy mit akart írni Rockarc.
2019. márc. 9. 14:06
 22/33 anonim ***** válasza:

Rockarc arra céloz, hogy élőben nem lépsz interakcióba emberekkel.

32/f

2019. márc. 9. 14:08
 23/33 A kérdező kommentje:
Hogy nézne az ki, ha pl a buszmegállóben leszólítok valakit? Hülyén érezném magam.
2019. márc. 9. 14:12
 24/33 anonim ***** válasza:
100%
Neked sima barátokra egyáltalán nincs is semmi igényed, kérdező?
2019. márc. 9. 14:51
 25/33 A kérdező kommentje:
Igényem lenne, de a lehetőségeim korlátozottak. De azért amit tudok, megteszek.
2019. márc. 9. 14:57
 26/33 anonim ***** válasza:
2019. márc. 9. 22:14
 27/33 anonim ***** válasza:
Tini koromban én megpróbáltam egyszer kétszer egy kicsit vagányabban menni az utcán de mindig volt ilyenkor valami hol megbotlotzam hol kavicsra léptem egyszer pedig egy kóborkutya kergetett meg.Az a lényeg hogy ami nem természetes vagy nem magadból jön az nem fog működni.
2019. márc. 27. 12:39
 28/33 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél egy éves naptárat és menj le a legközelebbi konditerembe. A naptárat rakd ki a faladra és egy héten legalább háromszor menj edzeni és jelöld be. Amire betelik a naptár, már lesz önbizalmad, ha normálisan edzel.

Plusz naponta szánj fél órát arra, hogy javítasz az edzésterveden és megtanulod a normális étkezést.

Év végére lesznek sikerélményeid, amivel már növelhető az önbizalmad.

2019. márc. 27. 13:03
 29/33 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdezö!Az El Nath nevü válaszoló szakember ha nem tünt fel.Kérdezte,hogy milyen a kapcsolatod az apáddal,mert igy lehet megoldani a problémádat.Irj neki,ha már ingyen segitséget kapsz!
2019. márc. 27. 14:00
 30/33 Diavolino44 ***** válasza:
100%

Tettetni lehet, de az embereknek elég jól működnek a szűrőik, így nem leszel hiteles. Mert tudsz hazudni erről arról, de a testbeszeded teljesen mást mond.

Írtad, h nem volt normális apakeped, illetve nem szeretsz kimozdulni, valamint (ezt csak sejtem), de külsőre maximum átlagos lehetsz.

Ez a kis koktél szépen borítékolja azt, hogy ne tudj ismerkedni.

Önbizalomfejlesztés, íme a recept:

- elkezdesz saját magadba invesztálni, pénzt és időt.

- megjarod a poklot, s mikor rájössz, hogy mindenki csak magával van elfoglalva akkor már nem fog érdekelni ki-mit gondol rólad.

Az önbizalom nem sikeren alapszik, hanem bukásokon.

Letudnam írni részletesen mit csinálj, de eddig csak hisztizel a kérdés alatt. S varod, a pirulát a varazsbogyot, amitől egyszercsak megjavul minden, de sajnálom ilyen nem létezik.

2019. márc. 27. 14:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!