Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tetessem, hogy tökös,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetessem, hogy tökös, magabiztos, . Stb férfi vagyok?

Figyelt kérdés
Ezek a tulajdonságok hiányoznak, és jobb híján megpróbálnám láttatni a meglétüket. Már próbáltam ilyenné válni, de sosem jött össze.
2019. márc. 9. 11:41
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:

#9:

Mindkét szülőmmel, de tul.képpen nem is nagyon beszélgetek velük. El vagyok a szobámban és gépezek, tvzek, ilyesmi.

2019. márc. 9. 12:17
 12/33 anonim ***** válasza:
73%

Te sem vagy normális kérdező.

Idejössz a gyakori-ra, ahol sikertelen pasik, és feminista nők kommentelgetnek többségében.

Olvastam már, hogy elbaxták másnak az életét, mert adtak neki (egy hülye) tanácsot, az megfogadta, és jött az újabb kérdéssel, hogy továbbra is boldogtalan.

Tökös, magabiztos akkor leszel a legkönnyebben, ha pl. olyan pasikkal lógsz, akik tökösek, magabiztosak, és egymás után dugják a csajokat. Akkor tanulhatsz egy rakás módszert, mentalitást, ami a gyakoris nőknél és pasiknál kicsapja ugyan a biztosítékot, de használható.

2019. márc. 9. 12:31
 13/33 anonim ***** válasza:
97%
Miért "aljas szemét féreg" apád?
2019. márc. 9. 12:32
 14/33 anonim ***** válasza:
100%

Még valami: NEM LEHET TETTETNI ezt!

Legyél az!

(12-es voltam)

2019. márc. 9. 12:32
 15/33 A kérdező kommentje:

#12:

Mint minden egyéb helyen, itt is akad(hat)nak normális emberek.

#13:

Az mindegy, hogy miért az.

2019. márc. 9. 12:35
 16/33 Rockarc ***** válasza:
77%

A legfobb problema, hogy nem mesz emberek koze. Egy barati tarsasagban mar eleve egy csomo szocializaciot tanulnal. Akinek nincsenek baratai, annak baratnoi sem lesznek. Ha a barati tarsasagban vannak nok, marpedig elobb utobb lesznek, ha a haverokkal egyutt jonnek, akkor rajossz, hogy ok sem a marsrol szarmaznak, emberek, lehet veluk beszelgetni. Ha mar felelem nelkul megy a beszelgetes, utana menj csajozni.

Amugy mindenen lehet javitani, csak sokan nem veszik a faradsagot hozza. A tre szoveg is fejlesztheto, peldaul olvasassal. A beszelgetes, a temavalasztas is ilyen. Sokan meg az edzoteremnel leakadnak, pedig az meg csak belepo szint. Egy biztos, a szobadban uldogelve sehova nem jutsz.

42F

2019. márc. 9. 12:47
 17/33 A kérdező kommentje:
Járok emberek közé (munkahelyre, boltba, utcán), de nincs közös témánk, szóval hanyagolom. A szórakozhelyek felejtősek, nem érzem magam jól, pláne egyedül. Jobb híján online szoktam beszélgetni.
2019. márc. 9. 13:01
 18/33 anonim ***** válasza:
97%
Kezdj el sportolni boxolni jót tesz a férfi önbizalomnak. Tuti ne add fel!
2019. márc. 9. 13:25
 19/33 anonim ***** válasza:
100%

"Járok emberek közé (munkahelyre, boltba, utcán)"

Mármint szerintem Rockard úgy értette, hogy konkrétan kapcsolatteremtés céljából tedd, ne kényszerből. Világos?

Egyébként meg a feltett kérdésedre az a válasz, hogy Sztanyiszlavszkij-módszerrel (Amerikában method acting néven ismert).

2019. márc. 9. 13:59
 20/33 anonim ***** válasza:
bocsánat, Rockarc
2019. márc. 9. 14:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!