Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen pasik, ki a hibás, hogy ilyen állapotba jutottatok?
Na na kérdező, ne provokálkodj!
Azért mert nem akarok párkapcsolatot, nem azt jelenti hogy nem is lehetne. Ha George lennék sem változna semmit, mert ugyanúgy nem akarnák senkit egyenlőre.
"Ha titeket George Clooney-vá változtatnának, akkor sem lenne tartásotok, mert belsőre semmit nem változnátok, ugyanúgy elhajtanának a nők."
A belsőnket erősen befolyásolja a külvilágból érkezett visszajelzések, amelyek első körben külső alapján történnek meg, ezenfelül van genetika ott is. E
"Ha titeket George Clooney-vá változtatnának, akkor sem lenne tartásotok, mert belsőre semmit nem változnátok, ugyanúgy elhajtanának a nők."
Eleinte szinte biztosan. Aztán a megváltozott körülményekhez lassan elkezdene alkalmazkodni a személyiség is és ez hozná a sikereket. Gondolj bele, Clooney már fiatal korától azt a visszajelzést kapta, hogy tetszik a nőknek. Ettől magabiztosabb lett, amitől meg még inkább tetszik a nőknek. Kísérletként érdekes lenne fordítva is belegondolni. Vajon mit tenne Clooney, ha egy magát csúnyának gondoló pasival testet cserélne és nem lenne biztos, hogy visszatérhet a sajátjába (tehát nem játszhatna kivárásra)? Vajon ő sikeres lenne? Ha igen, mennyire és kiknél?
"A belsőnket erősen befolyásolja a külvilágból érkezett visszajelzések, amelyek első körben külső alapján történnek meg, ezenfelül van genetika ott is. E"
Nem tudom, hogy ennek a genetikának mennyi köze van. De azt tudom, hogy a külvilág ingereit többféleképpen lehet értelmezni. Van, aki leszarja, van, aki meg nem, és ezét depis lesz.
Emberfüggő.
Viszont nem mindenki születik George Cloony-nak és mégis van elegendő önbizalma.
Most példaként fel tudom hozni azt a patkányt, aki annak idején elvette a nőmet. Nálam alacsonyabb, ragyás képű, közel ülős szemű, repedt szájú nyomorék selejt volt. Honnan volt akkor bátorsága lenyúlni a nőmet? Két hét alatt amúgy meg is fektette...
Ha annak a csúfondáros patkánynak volt elegendő önbizalma elszedni a nőmet, és hónapokon át kefélgetni, akkor nem tudom, hogy másoknak mi baja van.
13-as:
A fentiek alapján tehát a kifogásod egyenlő: egy lúzer vagy. Szerintem maradjunk ennyiben, ne magyarázd ki a dolgokat.
Szerintem mindannyiótoknak lehetne csaja, még a 13-asnak is. Na mindegy, nem akarok én erőltetni semmit.
A témát zárom:
OFF
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!