Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akarnak velem ismerkedni a lányok?

Figyelt kérdés
Nem tudom miért, de korábban 17-18 évesen sokkal sikeresebb voltam ilyen téren, több lánynak is tetszettem és barátnőm is volt. Most viszont, a legtöbb lány, akivel ismerkedni szeretnék elutasít vagy lekezelően viselkedik velem. A külsőmmel lényeges változás nem történt, sőt szerintem jobban is nézek ki, mint akkor. 24f
2019. márc. 19. 21:10
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Utolsóval egyetértek. Sajnos ez a valóság.
2019. ápr. 24. 05:33
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igen, én is így gondolom, hogy ebben a korban már más az értékrend, illetve az elvárás a nők részéről, de mi akkor a megoldás? Legyen saját házam, autóm, jól menő válllakozásom és akkor talán lesz párom? Sajnos ebből egyik sem teljesült mèg, de van munkahelyem és folyamatosan teszek érte, hogy előrébb jussak.
2019. ápr. 24. 14:26
 13/16 anonim ***** válasza:

jófej vagy. vicces vagy. kedves vagy. barátkozós vagy. nem vagy nagyképű ,nagyszájú, nem bánatnád őket a kapcsolatban ( lélektani értelemben )

így kevés az esély, mert ez a korosztály amiben te keresnél hulladéknak született és az anyjuk erre is nevelte őket. a feltétlen élet örömre, erkölcs messziről való elkerülésére, és a fogyasztási sémák alapján történő párválasztásra. ez a generáció élni akar, ha kell hetente mással bújni az ágyba, drága ruhákba járni jó telefonokkal villogni szép helyeken nyaralni .

Sajnos nehéz helyzetben vagy mert a te generációd egy hulladék.fel a fejjel előbb utóbb jön valaki.

2019. júl. 14. 16:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Csatlakozom 10/13-hoz: sajnos a mai nők nagy része, 30-on túl már bocsánat el van ku..vulva, és a lóvéra kattanak. Én is tapasztalom és több haverom is. de legalább ne játszaná meg a nagy részük a szeretet, és a belső értékek ál dumát. Sportoló vagyok, 40-es jó kinézetű, lakást tartok fent, mégis csak néha van alkalmi barátnőm. mert nem lehet egy olyan nőt találni, aki nem várná el a nyugati autót és hogy a feneke alá tegyék a lakást. Én meg nem teszem alá-amíg ő nem tud annyit felmutatni. Elvégre az emancipuncik kora van már kb 200 éve. Ez a kapitalista társadalom rákfenéje, mindent elront és megmérgez a pénzimádat.
2019. júl. 24. 21:01
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó részük leszbi, a maradék a "szomszédjával"(ismerősével) kezd, a másik maradék macskát nevel vagy a falán levő poszterre élvez
2019. júl. 24. 22:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Szépek a fogaid? Most nem viccelek, de ez fontos. Mindegy, hogy 20, 30 vagy 40 évesről van szó.
2019. okt. 23. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!