Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akarnak velem ismerkedni a lányok?
Látszik rajtad, a viselkedéseden az életöröm, hogy szeretsz élni, harmóniában vagy önmagaddal, vidám vagy, pozitívan állsz a dolgokhoz?
Valami miatt még se jön neked össze. Valami mégis megváltozott.
Oké, tegyük fel, hogy nem a külsőd. Nézzük akkor:
1. Férfias vagy? Tökös, magabiztos, kezdeményező, domináns, tudod mit akarsz? Ez eléggé fontos. Meg hogy ne legyél tutyi-mutyi, kedveskedő-udvariaskodó tökfej, mézes-mázaskodó, döntésképtelen, kezdeményezőképtelen, papucs.
2. Szórakoztató vagy? Beszédes, vicces, jó dumás? Ez is nagyon fontos. Meg hogy ne legyél állandóan csendes, kuka, unalmas.
Ezek közül szerinted lehet valamivel baj nálad? A külsőddel BIZTOS minden rendben van? Öltözködésed, stílusod rendben? Higiéniád rendben? Jó a frizurád, arcszőrzeted? Sportolsz, valamennyire izmos vagy? Vagy legalább sportos, atletikus?
Az ilyen szélsőségesen maszkulin, patriarchális kapitalista idiótákra ne hallgas, mint az uccsó válaszoló.
Ne akarj túlzottan senkinek se megfelelni! Egy nő azért szeressen, aki vagy és egyáltalán nem baj, ha érzelmes vagy. Nem attól lesz valaki férfi, mert felveszi ezeket a gagyi 80as évekbeli patriarchális akciófilmes, unintelligens, érzéketlen klisséket. Az nem férfias hanem társadalmi konstrukció amivel lekéne számolni! A nemi egyenlősségre való törekvés teremti meg a harmonikus, békés kapcsolatokat és nem az egyenlőtlen férfi uralmi panelek! Ajánlom neked a társadalmi nemek tanulmányozását!
Velem is ilyesmi történt. Nos beálltam egy csajozási sémára,az idő ment. 18-22évesen menő volt ami 22-25 évesen kötelező,25-30évesen pedig gyerekes. Pl vannak romantilus pizzériák. 18-22 évesen egy 17-20éves lány bugyija nedves lesz tőle. Hogy őt olyan helyre viszik. Vagy autó/motor. 17-20éves lányhoz simsonnal vagy sufni tunningos ladával mész menő de ha (apa) felsőközépkategóriás autóból szállhat ki a mozi előtt attól elszáll.
28 évesen kollégáim lebeszéltek egy randit nekem. (Telefonom elkérte netezni...belépetek egy társkereső aplikacióba azt gondoltam csak nézelődik erre ráírt egy nagyon szép lányra). Vacsorázni hívta a nevemben. Drágább étterem autóval mentem érte. Pár éve extra volt az ilyen randi,rádöbbentem mostmár ez alap.
Beléptél abba a korosztályba, ahol a pénz számít, a lányoknak sugar daddy kell, a 20-30-40 évvel öregebb, röfögő, lógó hasú, kopasz, cigány csávót is leszopják, ha sok pénze van, vagy ő a főnökük.
17-18 évesen még a szerelmet akarják, kedvesek, nyitottak, 24 évesen már szétszexelték magukat, kiszerettek sok pasiból, csalódások sorozata, kiégtek szexuálisan, érzelmileg, testlileg-lelkileg, csak a pénz hajtja őket. Flegmák lesznek, nem esnek hanyatt egy kezdeményezéstől, mint egy tini, hozzászoktak. Villantani kell egzisztenciát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!