Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt is ismerkedni akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt is ismerkedni akarnak, meg azért fröcsögés nélkül nem tudnak létezni, mi változna, ha kötelező lenne a nick használata?

Figyelt kérdés

Változnának a megnyilvánulások, vagy kevesebb privát ismerkedős levél lenne?

Innen valahogy nem szeretnék senkit se megismerni, tudom a világban is kint vannak, tehát simán találkozhat velük a 4-6oson, de itt olvasni a kérdéseket válaszokat. Köszi neeeeeem. Tehát ha valamilyen formában azonosítani kéne magunkat kötelezően, akkor akik itt fröcsögés nélkül nem tudnak megmaradni(vélt valós toll stb szinten) azok mit csinálnának?

2018. szept. 20. 10:43
1 2 3
 1/21 AchromaticSmarties ***** válasza:
81%
A Facebookon is fröcsögnek az emberek a híroldalak, álhíroldalak és mindenféle egyéb oldal kommentmezőiben arccal és névvel, tehát semmi nem változna.
2018. szept. 20. 10:50
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal uncsibb lenne az oldal, senki sem merné magát adni, mindenki szerepet játszana, eltűnne a humor, a trollkodás, véresen komolyan kéne venni az oldalt, a rendeltetése szerint használni. Láthatod nap, mint nap a kérdéseket, válaszokat: ez utóbbi baromi nehéz :D
2018. szept. 20. 10:51
 3/21 anonim ***** válasza:
90%
Hogyhogy mit? Nézz már fel facebookra, névvel-arccal is fröcsög, trollkodik mindenki. :D
2018. szept. 20. 10:55
 4/21 A kérdező kommentje:
I dont have FB😉
2018. szept. 20. 10:58
 5/21 A kérdező kommentje:

Én csak arra a visszás dologra próbáltam célozni, hogy Pistike ír egy minden nő egy ribizlit, hosszan, még épp átmegy a szűrőn stílusban, majd ír egy privátot, amiben teljesen más. Melyik a valós arca.

De igyan ezt irhatom Gizikére is, aki szerint minden ffi egy fsz, utána meg levelezik valakivel.

2018. szept. 20. 11:01
 6/21 A kérdező kommentje:
Ja és az, hogy itt megy a trollkodás az nem zavar. Nagyritkán én is szoktam.
2018. szept. 20. 11:02
 7/21 anonim ***** válasza:
13%
Neked most mi a bajod?
2018. szept. 20. 11:03
 8/21 anonim ***** válasza:
94%
Azért akarod hogy a nickek kint legyenek, mert sokkal könnyebb dolgod lenne egy nyomon követéssel, ha valakit meg akarsz figyelni.
2018. szept. 20. 11:05
 9/21 A kérdező kommentje:

Akarja a fene, jó ez így.

Arra gondolok, hogy aki nickkel felvállal egy kérdést, választ, az sanszos, hogy a másik félnek nem fog egy mérőben más stílusban privátot írni, mintha egy harmadik fél lenne, tudom kicsit üldözési mániára hajaz, de bennem van. Így stimt?

2018. szept. 20. 11:10
 10/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem változna semmi. Nem tart semmiből újabb és újabb regisztrációkat létrehozni. Különböző böngésző segítségével pedig akár több is használható egyszerre.

Privát ismerkedés pedig ugyan úgy lenne ahogy eddig.

Egyébként hidd el, hogy aki nem tud fröcsögés nélkül megnyilvánulni azt pont nem fogja érdekelni,hogy az adott válaszát látják-e vagy sem. Elvégre bárkinek lehet a neve bármi és nem visszakövethető, hogy te valójában ki is vagy a való életben. (Legalábbis egy másik felhasználó számára.)

Az meg, hogy nem szeretnél senkit megismerni innen az a te döntésed, de pont annyi alapja van, mintha eldöntenéd, hogy kőbányán nem ismerkedsz, mert ott bárki lehet szopófantom.

2018. szept. 20. 11:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!