Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne, ha nyafogás, gyűlölködés helyett egyesek magukba néznének?
Teszem azt, ha nekem nincs pénzem kocsira, vagy béna vagyok a vezetéshez, akkor ebből vonjam le a következtetést, hogy minden autó $zar, és utáljak mindenkit, akinek van, vagy aki tud vezetni?
Ha a való életben is ugyanaz a viselkedés lép életbe, mint az itt leművelt vergődéseknél, (meg a csoportos összefogásoknál), akkor miért csodálkoznak ezek az egyének, hogy a kutyának se kellenek? És hogy mindenki hibás, csak ők nem?
kérdező: neked sincs senkid ezek szerint...
te magadba néztél már?
Mert sajnos sokan így válogatnak. Nincs autója? Dehiszen nekem is van, akkor mit akar ez tőlem?
30 évesen még a szüleinél lakik? De gáz... az már nem baj, hogy lehet, van neki kötvényekben és számlán 30-40 millió. A lényeg az, hogy nem él önállóan és mit akar tőlem? brrr.
Én nem vagyok hibátlan és vállalom is. Viszont amit egyes nők lezavarnak még itt is, az konkrétan elképesztő. Szerencsére a valóságban normális nőkkel szoktam csak találkozni.
6: Tudod, 25 évvel ezelőtt az országban még szocializmus volt. Akkoriban totál más volt az értékrend és ritkák voltak az igazán gazdag emberek, mint a fehér holló.
Párkeresés szempontjából valóban kedvezőbb időszak volt. Azóta viszont megfordult a világ.
Remélem ebből nem azt szűröd le, hogy azt hiszem mindenki hülye, csak én vagyok helikopter...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!