Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik itt is ismerkedni akarnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik itt is ismerkedni akarnak, meg azért fröcsögés nélkül nem tudnak létezni, mi változna, ha kötelező lenne a nick használata?

Figyelt kérdés

Változnának a megnyilvánulások, vagy kevesebb privát ismerkedős levél lenne?

Innen valahogy nem szeretnék senkit se megismerni, tudom a világban is kint vannak, tehát simán találkozhat velük a 4-6oson, de itt olvasni a kérdéseket válaszokat. Köszi neeeeeem. Tehát ha valamilyen formában azonosítani kéne magunkat kötelezően, akkor akik itt fröcsögés nélkül nem tudnak megmaradni(vélt valós toll stb szinten) azok mit csinálnának?

2018. szept. 20. 10:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
South park valamelyik évadjában ilyesmi volt. Létrehoztak egy gépet ami felfedi a trollok igazi kilétét :D bármit amit a múltban írtak, azt is le lehetett nyomozni a géppel. Háború lett belőle 😂
2018. szept. 20. 11:21
 12/21 A kérdező kommentje:

🤣 Na azért nem veszem ilyen véresen komolyan.

Csak felmerült, mint kérdés.

2018. szept. 20. 11:22
 13/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
#11: Melyik epizód volt ez? Keresd meg nekem, kérlek, hogy melyik évad, melyik epizód.
2018. szept. 20. 11:28
 14/21 anonim ***** válasza:
54%

# 13

Én is láttam ezt a bizonyos "részt" de a south park egy ideje felvett egy olyan irányvonalat, hogy a komplett évad egy összefolyó történet.

Egyébként a 20-ik évadban van ez.

De, mint mondtam nem egy rész, hanem az egész évadot meg kell nézni, hogy értsd.

2018. szept. 20. 11:38
 15/21 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
0%
Azt hiszem a 19. évadtól kezdődött ez a módi, nekem irtóra nem jött be az a "píszí" igazgatós baromság.
2018. szept. 20. 11:47
 16/21 anonim ***** válasza:

Sokkoló.

De ezek szerint nem is értetted.

2018. szept. 20. 12:13
 17/21 anonim ***** válasza:

#11: Melyik epizód volt ez? Keresd meg nekem, kérlek, hogy melyik évad, melyik epizód

IMDB-n simán megkereshetnéd, ha vennéd a fáradtságot..

2018. szept. 20. 12:17
 18/21 anonim ***** válasza:

Naaa, mi van kaptál udvarlós privit Leg-től?? Kiderült, hogy ő tiszteli legjobban a nőket? Nem is rühelli őket??

Vagy mizu??

2018. szept. 20. 12:34
 19/21 A kérdező kommentje:
Olyan síri csend van. Hála égnek.
2018. szept. 20. 13:28
 20/21 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy tipikus lenne az ilyen hasadt személyiség, aki a fórumon a "minden nő ribxnc" nézeteit üvöltené világgá, közben meg "olyan szívesen megismernélek, cicamica" stílusú leveleket küldözgetne.

De ha valakinek ez a heppje, megoldhatná másodnicken, ahogy ez a világ legtöbb fórumán működik.

2018. szept. 20. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!