Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik itt is ismerkedni akarnak, meg azért fröcsögés nélkül nem tudnak létezni, mi változna, ha kötelező lenne a nick használata?
Változnának a megnyilvánulások, vagy kevesebb privát ismerkedős levél lenne?
Innen valahogy nem szeretnék senkit se megismerni, tudom a világban is kint vannak, tehát simán találkozhat velük a 4-6oson, de itt olvasni a kérdéseket válaszokat. Köszi neeeeeem. Tehát ha valamilyen formában azonosítani kéne magunkat kötelezően, akkor akik itt fröcsögés nélkül nem tudnak megmaradni(vélt valós toll stb szinten) azok mit csinálnának?
🤣 Na azért nem veszem ilyen véresen komolyan.
Csak felmerült, mint kérdés.
# 13
Én is láttam ezt a bizonyos "részt" de a south park egy ideje felvett egy olyan irányvonalat, hogy a komplett évad egy összefolyó történet.
Egyébként a 20-ik évadban van ez.
De, mint mondtam nem egy rész, hanem az egész évadot meg kell nézni, hogy értsd.
Sokkoló.
De ezek szerint nem is értetted.
#11: Melyik epizód volt ez? Keresd meg nekem, kérlek, hogy melyik évad, melyik epizód
IMDB-n simán megkereshetnéd, ha vennéd a fáradtságot..
Naaa, mi van kaptál udvarlós privit Leg-től?? Kiderült, hogy ő tiszteli legjobban a nőket? Nem is rühelli őket??
Vagy mizu??
Nem hiszem, hogy tipikus lenne az ilyen hasadt személyiség, aki a fórumon a "minden nő ribxnc" nézeteit üvöltené világgá, közben meg "olyan szívesen megismernélek, cicamica" stílusú leveleket küldözgetne.
De ha valakinek ez a heppje, megoldhatná másodnicken, ahogy ez a világ legtöbb fórumán működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!