Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért öltözködnek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltözködnek a lányok kihívóan, ha nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ill. miért siránkoznak,ha vsak azt akarják tőlük vagy ha leri.ozzzák őket.

Múltkor mentem a belvárosba és.majdnem az összes csajon volt valami kihívó.

2018. febr. 12. 21:36
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
42%

cska veled nem hahah...

amugy azert mert novelik az onbizalmukat. egy nönek mindig jo Erzes ha vegigmerik a kanok.

nöl az onbizalmuk, nagynak erzik magukat.

pont mint te ha erzed h stirol egy nö aki nem ordenare randa.

ennyi a keplet.

2018. febr. 12. 21:45
 2/29 anonim ***** válasza:
92%
Szeretnék jól érezni magukat a bőrükben.
2018. febr. 12. 21:57
 3/29 A kérdező kommentje:

Nem csak Velem nem ismerkednek,gondoltam hogy ezt valaki be gogja nyomni,hohy Én írígységből írom. Csakhogy nem azért,meg annyi nőt úgysem tudnák kielégíteni,ha rám hajtanának. Mindíg egyedül vannak, tehát nincs senkijük.

Egyáltalán nem értem,hohy mi kőze az Önbizalomnak ehhez?

Ez Egy hamis illúzió,mert nem mindenki azért bámulja,mert akar tőle valamit, hanem Én pld sokszor azért, hogy ez 'normális'?

A hamis önbizalom nekem nem kellene!

Különben mire megy a hamis önbizalommal?

Én arra használnám,hogy leszólítsam a lányt,mert ugye néz és megnöveli az önbizalmamat,hogy szabad az út.

Dé ők senkit nem szólítanak le,akkor hogy jön ide az önbizalmmom,ami amúgy sem igazi?

2018. febr. 12. 22:00
 4/29 A kérdező kommentje:
Egyébként meg ha nem öltözködnének kihívóan akkor még annyi önbizalmuk se lenne? Akkor még beszaribbak lennének?
2018. febr. 12. 22:02
 5/29 anonim ***** válasza:
32%

Imádnak megfagyni télen, életcéljuknak érzik ezt az egészet. Csak ez szerintem egyáltalán nem arra vall, hogy meggondolatlan cselekszenek.

Múltkor álltam az egyik barátnőmmel a Deákon, és majdnem adtam pénzt a lánynak ruhára, mert rajta alig volt. :)

2018. febr. 12. 22:03
 6/29 anonim ***** válasza:
50%

Nekem pl megvan a magamhoz valo onbizalmam, eppen ezert nem is oltozok kihivoan, tudom hol a helyem es az ertekem, nincs szuksegem tobb visszajelzesre, de ja ez engem is idegesit mikor a nok ezt csinaljak

18N

2018. febr. 12. 22:04
 7/29 Diavolino44 ***** válasza:
57%

Igy van itt mindenkinek mrg van az onbizalma, s nem akar a masik novel rivalizalni. Azert oltozik kihivoan, mert csak!

(Bar szerintem te meg nem eltel kulfoldon, mert el nem tudod kepzelni milyen ruhakban es sminkben mennek ki itt a lanyok egy buli alkalmaval)

Amugy onbizalom es rivalizalas.

2018. febr. 12. 22:12
 8/29 anonim ***** válasza:
73%
Ha tangába mászkálnának akkor se lenne közöd hozzá, hogy miért öltöznek így.
2018. febr. 13. 00:13
 9/29 anonim ***** válasza:
31%

Baromság az, hogy így érzik magukat jól.

Egyszerűen azt akarják, hogy bámulják őket a számára jó pasik. Akik nem felelnek meg a szintjének azoktól meg egyenesen sértésnek veszik.

A feszülős izomtrikóban mászkáló kondis csávók sem azért öltöznek úgy, hogy minden izmuk jól látszon ruhán keresztül is mert éppen nyár van és meleg.

És jah, senkinek semmi köze hozzá. Ahogy neked sincs közöd ahhoz, hogy kinek tetszik ez az attitűd vagy kinek nem, kedves 8-as.

Mert kimehetsz az arab emírségekbe is bikiniben egy "utálom Mohamed-et" táblával a nyakadban amihez ugye senkinek semmi köze mert jogod van a véleményedhez csak utána lesznek olyanok akik ezen véleményed alapján fognak elkönyvelni (vagy a fentebb említett esetben, eltemetni).

2018. febr. 13. 00:34
 10/29 A kérdező kommentje:
8-as Neked meg nincs semmi közöd hozzá,hogy miért van közöm hozzá! Ez egy szabad ország 'volt'!
2018. febr. 13. 01:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!