Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltözködnek a lányok kihívóan, ha nem akarnak
ismerkedni?
Figyelt kérdés
Ill. miért siránkoznak,ha vsak azt akarják tőlük vagy ha leri.ozzzák őket.
Múltkor mentem a belvárosba és.majdnem az összes csajon volt valami kihívó.
Nézd, hogy szerinted _minden_ nőhöz jogod van, csak mert az öltözik valahogyan, az a te ostobaságod. Innentől nincs további beszélgetnivaló.
2018. febr. 13. 10:46
22/29 A kérdező kommentje:
Szerintem Te vagy ostoba, mert nem ezt írtam! Kizárólag a kihívó öltözködésű nőszemélyekre írtam. Nem azt írtam,hogy jogom van hozzájuk! Csak ha már kiteazi a testét mint egy piacon az árut akkor ne csodálkozzon,ha megkérdezik,hogy az áru
2018. febr. 13. 11:06
23/29 anonim válasza:
Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy ahhoz van joga, hogy ne úgy hajtsák el, mint egy idegesítő döglegyet, ha csak felveti, hogy akar-e a másik ismerkedni. Felöltözködhettek ahogy akartok, mert ez egy szabad ország. A férfiak meg feltehetnek egy rohadt kérdést, mert ez egy szabad ország.
31/f
2018. febr. 13. 12:41
24/29 anonim válasza:
De a nő egy akarattal rendelkező ember. Nem gyümölcs a piacon. Ha ezt az infot feldolgoznád, és e szerint viselkednél, lehet, hogy már lenne barátnőd. A melle nem áru, a segge sem az. Ha te ezt látod benne, az a te bajod, muci.
Ennyi erővel mondhatnám, hogy miért járnak kényelmes autóval az emberek, ha engem nem akarnak elvinni hazáig? A férfiakon most miért van rövid ujjú póló, hogy lássam az izmaikat, de ne segítsenek a bevásárlást haza hozni?
2018. ápr. 27. 12:42
25/29 anonim válasza:
Csak tudod az utca nem piac, a nő pedig nem áru. Az analógia úgy lenne helyes, ha azt mondanád hogy sétálsz a Városligetben, és látsz egy piknikező csapatot. Kis takaró, rajta dobozkában gyönyörű alma, barack, eper. Odamész, venni akarsz belőle de nem kapsz, mert azt maguknak hozták enni, a piknikre. Sétálsz tovább, találsz egy anyukát aki a kétévesét kínálja dobozból feldarabolt almával. Odamész, kérsz, nem kapsz, mert ez a gyerek uzsonnája. Erre te behisztizel, hogy mi az hogy nem ad neked senki gyümölcsöt, és mit siránkoznak a piknikezők meg az anyuka ha ezek után s_fejnek nevezed őket és elveszed tőlük a kaját.
2018. ápr. 27. 14:35
26/29 anonim válasza:
A nő is sokszor áru.Vettem is már párat. :)
2018. ápr. 27. 18:21
27/29 anonim válasza:
Azért mutogatják a testüket,hohy lássad,milyen az "áru" amit vsak x pénzért kapsz meg.
A piacon is csak az vehet árit,aki lepergeti rá a megfelelő zsetont !
2018. ápr. 27. 23:09
28/29 anonim válasza:
Felesleges volt a piacos hasonlat, mert egy paradicsommal ellentétben a nőnek van saját akarata és véleménye. Én nyáron azért veszek fel szoknyát, hogy ne rohadjak meg a nadrágban nem azért, hogy neked (vagy bárki másnak) tetszek. Szerintem semmi kihívó nincs abban, ha az évszaknak megfelelően öltözöm fel, maximum pár kielégületlen, kanos pasi gondolkodik úgy mint te.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!