Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért öltözködnek a lányok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért öltözködnek a lányok kihívóan, ha nem akarnak ismerkedni?

Figyelt kérdés

Ill. miért siránkoznak,ha vsak azt akarják tőlük vagy ha leri.ozzzák őket.

Múltkor mentem a belvárosba és.majdnem az összes csajon volt valami kihívó.

2018. febr. 12. 21:36
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
93%
Nézd, hogy szerinted _minden_ nőhöz jogod van, csak mert az öltözik valahogyan, az a te ostobaságod. Innentől nincs további beszélgetnivaló.
2018. febr. 13. 10:46
 22/29 A kérdező kommentje:
Szerintem Te vagy ostoba, mert nem ezt írtam! Kizárólag a kihívó öltözködésű nőszemélyekre írtam. Nem azt írtam,hogy jogom van hozzájuk! Csak ha már kiteazi a testét mint egy piacon az árut akkor ne csodálkozzon,ha megkérdezik,hogy az áru
2018. febr. 13. 11:06
 23/29 anonim ***** válasza:
16%

Szerintem a kérdező arra gondolt, hogy ahhoz van joga, hogy ne úgy hajtsák el, mint egy idegesítő döglegyet, ha csak felveti, hogy akar-e a másik ismerkedni. Felöltözködhettek ahogy akartok, mert ez egy szabad ország. A férfiak meg feltehetnek egy rohadt kérdést, mert ez egy szabad ország.

31/f

2018. febr. 13. 12:41
 24/29 anonim ***** válasza:
78%

De a nő egy akarattal rendelkező ember. Nem gyümölcs a piacon. Ha ezt az infot feldolgoznád, és e szerint viselkednél, lehet, hogy már lenne barátnőd. A melle nem áru, a segge sem az. Ha te ezt látod benne, az a te bajod, muci.

Ennyi erővel mondhatnám, hogy miért járnak kényelmes autóval az emberek, ha engem nem akarnak elvinni hazáig? A férfiakon most miért van rövid ujjú póló, hogy lássam az izmaikat, de ne segítsenek a bevásárlást haza hozni?

2018. ápr. 27. 12:42
 25/29 anonim ***** válasza:
87%
Csak tudod az utca nem piac, a nő pedig nem áru. Az analógia úgy lenne helyes, ha azt mondanád hogy sétálsz a Városligetben, és látsz egy piknikező csapatot. Kis takaró, rajta dobozkában gyönyörű alma, barack, eper. Odamész, venni akarsz belőle de nem kapsz, mert azt maguknak hozták enni, a piknikre. Sétálsz tovább, találsz egy anyukát aki a kétévesét kínálja dobozból feldarabolt almával. Odamész, kérsz, nem kapsz, mert ez a gyerek uzsonnája. Erre te behisztizel, hogy mi az hogy nem ad neked senki gyümölcsöt, és mit siránkoznak a piknikezők meg az anyuka ha ezek után s_fejnek nevezed őket és elveszed tőlük a kaját.
2018. ápr. 27. 14:35
 26/29 anonim ***** válasza:
13%
A nő is sokszor áru.Vettem is már párat. :)
2018. ápr. 27. 18:21
 27/29 anonim ***** válasza:
16%

Azért mutogatják a testüket,hohy lássad,milyen az "áru" amit vsak x pénzért kapsz meg.

A piacon is csak az vehet árit,aki lepergeti rá a megfelelő zsetont !

2018. ápr. 27. 23:09
 28/29 anonim ***** válasza:
56%
Felesleges volt a piacos hasonlat, mert egy paradicsommal ellentétben a nőnek van saját akarata és véleménye. Én nyáron azért veszek fel szoknyát, hogy ne rohadjak meg a nadrágban nem azért, hogy neked (vagy bárki másnak) tetszek. Szerintem semmi kihívó nincs abban, ha az évszaknak megfelelően öltözöm fel, maximum pár kielégületlen, kanos pasi gondolkodik úgy mint te.
2018. máj. 20. 09:51
 29/29 anonim ***** válasza:
Csak. (női logikás válasz)
2018. máj. 20. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!