Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért öltözködnek a lányok kihívóan, ha nem akarnak ismerkedni?
Ill. miért siránkoznak,ha vsak azt akarják tőlük vagy ha leri.ozzzák őket.
Múltkor mentem a belvárosba és.majdnem az összes csajon volt valami kihívó.
Engem nem zavar, ha megnéznek (jobbára észre se veszem, nagyon béna vagyok az ilyesmiben), azért veszek fel kihívóbb ruhát, mert úgy vagyok vele, hogy ami szép a testemen, azt megmutatom. Akinek jó a feneke, vegyen fel arra való nadrágot. Akinek szép a melle, vegyen fel arra illő dekoltázsú blúzt, a karcsú derékra meg oda illő pólót.
Persze aki pcsaszoknyában jár, az számíthat egyébre is, abban nem tudok segíteni.
Attól, hogy felveszek valami csinosat, még nem kötelező mindenkivel elmenni egy körre, aki leszólít.
De meg is fordíthatjuk: ha randim van valakivel, akkor menjek azért csatodorban, mert nem mindenkinek akarok tetszeni és nem ismerkedek?
A Nap is körülötted forog. Hogyne.
11 az lenne a normális :)
Gondold el,kimész a piacra,kiteszik a gyümölcsöket,kiválasztod a legjobbat,erre azt mondja az eladó,hogy az nem.eladó,csak kirakta mutogatni. A másik árushoz is átmész,akkor már csak egy közepes minőségűért,az is azt mondja,közben neked már el kéne készíteni az ebédet. Átmész a harmadikhoz ahol silányabb áru van az meg azt mondja,hogy igen eladó,csak nem neked. Menj haza éhesen,mert a piac nem érted van, te csak egy látógató lehetsz és annak is örülj,hohy láthatod mit esznek a többiek. Ha nem tetszik majd jól elküldünk melegebb éghajlatra. Ja,de közben éhen halsz? Nem z én problémám.
15#
Mi sem egyszerűbb; kimész a szexpiacra, ahol ott vannak a 22 éves, szexpiaci értékük csúcsán lévő nők, akik csak azt várják, hogy valaki leemeli őket a polcról, és az viszi, aki kifizeti.
Prostikról hallottál már?
Pontosan így működik!
Az utcán viszont nem úgy működik, hogy te ráböksz egy random csajra, az meg kénytelen veled hazamenni.
Nem direkt téged akar felszedni. Ilyen egyszerű. Egyest én felpontoztam, mert igaza van: lehet, hogy ismerkedni akar. De nem veled! Ennyi, lehet ballagni.
Tudod, mint a piacon. Ha a friss gyümölcs 500 Ft, nálad pedig csak 30 van, akkor vagy veszel valami szottyadtat, ami senki másnak nem kell, vagy éhen maradsz.
És meg is érdemled.
Tehát aki szegény, az megérdemli??
Na ez a baromság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!