Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki sokáig nem találja a partnerét mindenképp ő a hibás?
"nem próbáltál személyes Kontaktot kialakitani senkivel? Férfiként bárhol letudsz szólítani egy lányt... "
Ja, csak ha az illető azt se tudja, hogy hogy kell...? A hozzászóló is írja, hogy sokáig visszahúzódó volt, szóval valszeg a szociális skilljei sem fejlődtek ki megfelelően (már ami a való világot illeti)...
Nyilván oda sem mer menni egy lányhoz, mivel nem tudja, egyáltalán mit mondjon (TÉNYLEG!).
Szóval egy olyasmi dolgot, mint a csajozás (IRL) hogyan lehet egyáltalán elkezdeni megtanulni 30+ évesen, amikor ezeket már bő 10 éve kellett volna... Teljesen jogosan érzi azt a kommentelő, hogy "ez nekem nem fog menni". Ez olyan, mintha valaki 30+ évesen jogosítványt szerez, majd úgy dönt, vesz egy autót. Nyilván azt se tudja az ember, hol kezdje, mire lesz szüksége, VISZONT van egy nagy lényegi külömbség, autóvásárláshoz százával találni a neten hasznos, konkrét gyakorlati tanácsokat, ismerkedéshez viszont (üres lőzungokon kívül) SEMMI.
Ez segítség nélkül nem fog menni, de előszöris hol talál az ember megfelelő segítséget (szakembert, mert mint írtam, 10+ évnyi lemaradást nem egy csettintés behozni)? Mert egyedül az ember ehhez kevés...
Tudom miről beszélek, mert én is nagyon hasonló cipőben járok, mint a kommentelő...
33/F
"valszeg a szociális skilljei sem fejlődtek ki megfelelően"
És az, hogy ez probléma, kizárólag a párkeresési kudarcok után merült föl nála????? :-O
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!