Létezik, hogy a hcg este jobban kimutatható? Vagy ez mindenképp egy hibás teszt?
Este csinalok megegyet kivancsisagbol. Ha nem jon meg elmegyek a dokihoz es megmondom hogy csak este pozitivak a tesztjeim. Egyebkent ez a 3 pozitivnak tuno. Alapbol a jostesztjeim is pozitivak es ha rokon hormonok a hcg meg az LH akkor lehet h pont azert pozik a tesztek mert sok az LH a szervezetembe. Az elso tesztem azthiszem a 11.dpon lett haaat... nemigazan pozitiv,de egy magyon eros,kepen is lathato szellemcsikos,szaradasi csikos valami.. a 2.tesztem ellilult alul,de csak kb felig. Ez a 3.,ami majdnem teljesen el lilult. Kezdek kiidegelodni,hogy nem tudom mi tortenik odabent. Ma veszek egy clearbluet. Vagy holnap. Masfajtaval egyebkent egyertelmu negativ volt tegnap es ma is. Nagyot csalodok ezekben a tesztekben. Az ember beleeli magat es ott van hogy sehol semmi :(
Mar ebbe az utolsoba is belekepzeltem a halvany szaradasi csikot. Bar sztem ott van. Annyira osszezavarodtam es elkezeredtem. Kifogom sorra a rossz teszteket? Egyaltalan van teves pozi teszt? Mert erre meg egy orvos is azt mondana sztem hogy pozitiv. Egyebkent az elso szellemcsikos tesztem 3 napja, az egy 3.fele teszt volt. Ugyanaz masnap reggel negativ volt. Igy vegulis azt mondhatom negativnak. De ezeket is? Tegnap meg a kalkulatorba is megneztem,hogy o is augusztusi lenne mint a kisfiunk. Azthiszem most magyon elkenodtem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!