Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, összejönnétek ilyen testi hibás férfivel? Fogyás után lógó bőr.
Sokat fogytam, utána csináltattam két plasztikai műtétet is. Tökéletes testem több év gyúrás után sem lesz, a hasamon és a karomon maradt lógó bőr.
Úgy vettem észre, hogy az exem mindig is zavarta ez a dolog, nem tudta elfogadni.
Egyébként lelekileg rendben vagyok :)
174cm / 30+ F
Látjátok erről beszéltem. És naaaaaagyon sokan gondolják így.
Tilos hibázni.
Sokszor nem hisznek nekem, pedig a legtöbb dolgot már láttam-hallottam-olvastam amit így mondok. Sajnos.
Viszont ez így brutál kegyetlen világképet mutat, ahol mindenkinek tökéletesnek kell lennie, mindig.
Na ez az amiért jövő tavasszal "véletlenül" gombászás közben pár galóca is kerül a kosárba.
Köszi a válaszokat!
Igen, alapból ilyen alkat vagyok. Most sem vagyok vékony, de teszek azért, hogy ne jöjjenek vissza a plusz kilók.
Imádom az egészséges étrendet, igazából a fogyókúrám során tanultam meg főzni :)
Mivel szeretek enni, így nagyon szívesen főzök reformkajákat, ezt általában az exeim is nagyon szerették, és így ők is egészségesen étkezhettek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!