Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy Down kórossal?
Figyelt kérdés
2018. okt. 25. 21:09
2/10 anonim válasza:
Nem. Genetikai betegség, nyilván a közös gyerekünk is örökölné, na meg egyébként sem érezném magam jól valaki mellett, akinek ennyire jelentősen az átlag alatt van az IQ-ja meg ennyire hátrányos helyzetben van.
Barátnak, ismerősnek persze, elfogadnám sőt, bizonyára nagyon tudnám szeretni, mert tisztában vagyok vele, hogy rengeteg szeretetet nyújtanak, kb úgy, mint a kisgyerekek, de társnak magam mellé olyan valakit választanék, akivel azért ennél jobban egy szinten vagyunk.
6/10 anonim válasza:
Down kóros keressen szintén Down kórost.
7/10 anonim válasza:
Nem.
Fél évet dolgoztam ilyen szakintézményben, én nem tenném a helyedben.
9/10 anonim válasza:
Egy majommal is összejöhetnék aki lenyűgöz ahogy ügyesen mászik a fákon. Sorry Isten, úgy is a pokolra kerülök :'(
10/10 anonim válasza:
Nah amúgy ez nem a downkórosok ledegradálása hanem a majmok nem ledegradálása. Minden élőlényt szeretünk <3 Kivéve a pszichopata sátánfajzatokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!