Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Alacsony, de nagydarab nőként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alacsony, de nagydarab nőként miért mindig a törékeny alkatú férfiak próbálkoznak nálam?

Figyelt kérdés

164 cm vagyok, de ehhez a magassághoz elég széles típus társul. Ami nem a súlyfelesleget jelenti, hanem ilyen trampli testalkatom van. Aránytalanul nagy fej, nagy kezek, széles csípőcsont. Emiatt mindig utáltam a csoportos fotózásokat az iskolában, mert nevetségesen nézett ki, hogy a 175 centi körüli lányoknak is fele akkora a feje mint nekem. Kb úgy képzeljétek el az alkatomat mint a Shrekben a Fionának.

Ez megnehezíti az ismerkedést is, mert a magas nagydarab férfiak elkerülnek, nekik van válogatási lehetőségük a csinos lányok közül is.

Akik nekem szoktak udvarolni, ők a 170-178 magas férfiak, akik vékony testalkatúak. Ami szerintem elég viccesen néz ki, ha megy egy pár kézenfogva, és a nő ilyen nagyfejű, a pasi pedig fele akkora. Volt ilyen barátom, és mindig úgy éreztem megnéznek az utcán.

Bárcsak tudnék ezen változtatni, de erre még plasztikai műtét sem létezik... Vagy szerintetek hülyeség ezzel foglalkozni hogy külső szemmel összeillünk e?

2019. márc. 18. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
85%
Bár én megfelelek a kívánalmaidnak, de ettől függetlenül is azt mondom hogy szarj rá, mellettük is nő vagy!
2019. márc. 18. 14:41
 2/10 anonim ***** válasza:
26%

:D

Rinya, kifogás és akaratgyengeség.

Pont tegnap láttam délután Bp.-en az 1-es villamoson két felnőtt embert. A nő kb kétszer akkora volt, mint a férfi. Mégis fogták egymás kezét, ők egy pár voltak.

És mit teszel azért, hogy lefogyj? Étrendet változtattál? Hozzá fogtál mozogni? Vagy csak tömöd magadba a nasikat és vödör számra iszod a kólát, plusz terpeszkedsz a kanapén otthon?

Mindenkinek más tetszik, más az ízlése. Képzeld, vannak olyan pasik, akiknek a duci, molett hölgyek tetszenek.

2019. márc. 18. 14:42
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Akik neked udvarolnak, azok kb teljesen átlagos férfiak. Mint ahogy kb te is átlagos lány vagy. Nem negatív értelemben. Nincs itt semmi probléma.
2019. márc. 18. 14:43
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Igen, totálisan hülyeség azon pörögni, hogy mások mit gondolnak rólatok. Ha kijöttök, akkor nem mindegy?
2019. márc. 18. 14:59
 5/10 anonim ***** válasza:
39%

Kapd össze magad, fogyj le, es csináltass arcformádnak megfelelő frizurát.

Azt meg hogy ki mit mond szard lr.

2019. márc. 18. 15:16
 6/10 anonim ***** válasza:
16%

"164 cm vagyok, de ehhez a magassághoz elég széles típus társul. Ami nem a súlyfelesleget jelenti, hanem ilyen trampli testalkatom van. "

Ahha, persze. Milyen szépen körülírtad azt, hogy kövér vagy:)

2019. márc. 18. 16:24
 7/10 anonim ***** válasza:
51%
69% Vannak tényleg ilyen alkatú nők. Amúgy a trampli az szerintem alázósabb, mint a kövér, szóval nem szépített a dolgon.
2019. márc. 18. 17:43
 8/10 anonim ***** válasza:

a szerelem érzése sokszor nagyon ellentétes emberek között ébred fel.

meg van aki azért néz meg mert szépnek találja, hogy egy kacsa meg egy mosómedce egy pár.

de ez ilyen ha furcsák vagytok, nem átlagosak akkor mwgfognak nézni. mert ritka. ráadásul van aki nem is fogadja el ami nem átlagos. nem érti, hogy ilyet is lehet.

szóval mi de kép meg kell tanulnod ezzel nem törődni, esetleg egy kis polgárpukkasztó módon élvezni is.

de az idegenek általában nem törődnek másokkal pont csak ennyire h megnézik. aztán menéznek mást. mint egy színes hajú valakinél.

ha szerelem lehetőségét érzel ne futamodj meg ezért.

de hátha találsz egy shreket akivel meg könnyebb. de nem kell hogy könnyű legyen. legyél nyitott, vedd észre neked mit hoz az élet

2019. márc. 19. 06:39
 9/10 anonim válasza:
Szia! Én is 165 cm vagyok és hasonló testalkat. Volt izmos társam is engem nem zavart. Elfogadtam ilyennek magam amilyen most vagyok és nem zavar ha megnéznek az utcán. A belsőtől függ egy kapcsolatban hogy milyen vagy. Nem az hogy milyen a testalkatod :) Tudom nehéz de ha foglalkozol azzal hogy elfogadod magad úgy amilyen vagy akkor ezzel nem lesz gond :)
2019. márc. 19. 09:39
 10/10 anonim ***** válasza:
Vagy talán ne fogadd el magad, legyen kis igényed saját magadra, és fogyj le. Kíváncsi lennék, hogy hány kg vagy, de le merem fogadni, hogy nem 50-60 kg között... Ha igen, akkor persze visszaszívtam mindent. Ne hagyd el magad, foglalkozz a testeddel, az is hozzátartozik az igényességhez, ápoltsághoz.
2019. márc. 19. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!