Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagydarab nők miért nem tetszenek a magas, izmos jóképű férfiaknak? Miért a csinos, szép kis cuki nők jönnek be nekik?
Csinos, vékony nők sem járnak igénytelen zsírdisznókkal.
Fogyjál le, ha irigyled őket.
Nem egészen értem.
Nagydarab nő is lehet csinos, szép kis cuki.
Az elhízott, kórosan kövér nő nem tetszik legtöbbünknek legyen az magas vagy alacsony. Tökmindegy.
Egyrészt kinek mi a nagydarab.Aki nagydarab, az nem biztos, hogy kövér, löttyedt testű.Lehet, hogy magas, széles vállú, nem törèkeny alkatú.
Màsrészt, én nem egy izmos pasast ismerek, akinek nem a karcsú nők tetszenek.
Harmadrészt, amit már elmondtak előttem:csak az lehet szép, csinos, cuki, aki vékony?
#1) magas, ami nem nőies, 175 felett, nagy kezek meg lábak
#2) :D tanulságos
#3) ?? Keversz valakivel, miért sértegetsz?
#4) nem vagyok kövér
#5) mert nem csinos szép kis cuki, ahogyan egy alacsony férfi sem férfias.
#6) figyelj, egy nő akkor nőies, ha karcsú, törékeny, pici, alacsiny, egy férfi akkor férfias, ha magas, izmos, vállas.
Írd be goigle-ba, hogy couple. Nem ilyen batár debellákat fogsz látni, hanem csinos kis cukiságokat
Miért az ilyen szép lányok tetszenek a fiúknak???
Ahova én jártam kondiba a nagydarab lányok is lekeltek azok akik formásan voltak nagyok..a kérdés meg kamu..
Ő bárhol elkelne..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!