Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nagydarab nők miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagydarab nők miért nem tetszenek a magas, izmos jóképű férfiaknak? Miért a csinos, szép kis cuki nők jönnek be nekik?

Figyelt kérdés

2019. jan. 3. 19:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
90%
Konkretizálnád, mit értesz "nagydarab" alatt?
2019. jan. 3. 19:48
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
:DDDDD Köszi, hogy feldobtad az estém. :))) Jó volt a sok idióta kérdés között felfedezni az iróniát. :)))
2019. jan. 3. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
86%
Nem unod még hülyegyerek?
2019. jan. 3. 19:54
 4/14 anonim ***** válasza:
49%

Csinos, vékony nők sem járnak igénytelen zsírdisznókkal.

Fogyjál le, ha irigyled őket.

2019. jan. 3. 20:01
 5/14 anonim ***** válasza:
59%

Nem egészen értem.

Nagydarab nő is lehet csinos, szép kis cuki.

Az elhízott, kórosan kövér nő nem tetszik legtöbbünknek legyen az magas vagy alacsony. Tökmindegy.

2019. jan. 3. 20:22
 6/14 anonim ***** válasza:
82%

Egyrészt kinek mi a nagydarab.Aki nagydarab, az nem biztos, hogy kövér, löttyedt testű.Lehet, hogy magas, széles vállú, nem törèkeny alkatú.

Màsrészt, én nem egy izmos pasast ismerek, akinek nem a karcsú nők tetszenek.

Harmadrészt, amit már elmondtak előttem:csak az lehet szép, csinos, cuki, aki vékony?

2019. jan. 3. 21:22
 7/14 A kérdező kommentje:

#1) magas, ami nem nőies, 175 felett, nagy kezek meg lábak

#2) :D tanulságos

#3) ?? Keversz valakivel, miért sértegetsz?

#4) nem vagyok kövér

#5) mert nem csinos szép kis cuki, ahogyan egy alacsony férfi sem férfias.

#6) figyelj, egy nő akkor nőies, ha karcsú, törékeny, pici, alacsiny, egy férfi akkor férfias, ha magas, izmos, vállas.

Írd be goigle-ba, hogy couple. Nem ilyen batár debellákat fogsz látni, hanem csinos kis cukiságokat

[link]

Miért az ilyen szép lányok tetszenek a fiúknak???

2019. jan. 5. 13:00
 8/14 anonim ***** válasza:
36%

Ahova én jártam kondiba a nagydarab lányok is lekeltek azok akik formásan voltak nagyok..a kérdés meg kamu..

Ő bárhol elkelne..

[link]

2019. ápr. 1. 18:41
 9/14 anonim ***** válasza:
38%
Nálam nem játszik a 8-as által belinkelt nő. Csak a kis cukik. De attól még sokan elvinnék Ashley-t végleges megoldásnak.
2019. ápr. 30. 06:31
 10/14 anonim ***** válasza:
Ja, nem is vagyok izmos, csak 182, és túl jóképű se. 😎
2019. ápr. 30. 06:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!