Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért van kevés különleges nő?
Én küli vagyok, képzeld, még Instám sincs. 😘
Amúgy szerintem olyan nőt keress, aki nem feltétlen a külsőségeknek él, gondolkozz, az hogy lenne már rendben magával, aki rendszeresen használ ilyen képmegosztó cuccot, és várja a lájkokat?
Amúgy sajnos a lányok azért ilyenek, mert azzal aratnak sikert bölcsis koruktól kezdve, hogy mennyire szépek. Én rövid hajú csaj voltam kis koromban, gondolhatod, mekkora volt a "presztízsem" (semekkora).
A nők önbizalma módszeresen írtva van a társadalom részéről.
Különleges nők főleg csak különleges férfiaknak adnak esélyt. Lehet ezért is érzed azt, hogy kevés van belőlük.
Te különleges vagy?
#25: Régebben én is többfélének láttam az embereket, de lakótelepen nem éltem.
#26: Nem igazán értem, hogy a kérdés szempontjából mennyire releváns az, hogy én mennyire különleges vagyok. Nem hiszem, hogy a természetemtől függ, hogy mennyi ember ilyen. (A környezetem többsége amúgy különlegesnek tart. Régebben átlagosnak gondoltam magam és nem is akartam kitűnni, aztán a reakciókból kezdtem leszűrni, hogy azért annyira ez mégsem jött össze.)
#27: Amit írtál, arra én is gondoltam és lehet benne valami. Amelyik lányról beszéltem, annál is érezhető volt, hogy menne az elfogadás divatja felé, de mégis a vékonyság divatja is kell neki.
#28: Ha valaki sorozatosan annyira rosszul választ párt, akkor szerintem az nem épp a különleges kategóriába tartozik. De tény, hogy egyszerűbb mindent a másik nemre fogni.
#29: Igen, ez így lefedi a dolgot első pillantásra! :D Több apróság egyben és nem mind tucat.
Nyugi, senkire sem írok és a sima "szia, beszélgessünk" levelekre sem szoktam válaszolni. A végére azért kár volt, hogy sosem voltak oda érted a férfiak, mert nem vagy csinos és szexi. Miért gondolod, hogy nem vagy az és miért gondolod, hogy csak az ilyen lányokért vannak oda? Feljebb más pont azt írta, hogy az ilyen lányokra egyből lecsapnak. (Amivel egyet is értek, én is ezt látom.)
#30: Persze, valaki mindenkinek, ezzel nincs is gond.
A buli-könyvtár ellentétek szerintem nem annyira élnek. Régebben jártam könyvtárba, a tesóm pedig egy időben ott csajozott. A tesóm egy tipikus, egyszerű, bulizós, sokszor bunkó srác és eléggé volt rá kereslet a könyvtárba járó lányok között.
A műlányok nem az eseteim. A műköröm azért szerintem belefér, kifejezetten értelmes lányokon is láttam.
#31: A bölcsiskortól szépség szöveggel egyetértek. Vicces, pont tegnap került szóba egy beszélgetésben és én is ezt szoktam mondani. Szerintem a lányok többségét tényleg már kiskoruk óta arra nevelik, hogy legyenek szépek és mivel azt látják, hogy erre van igény, ezzel érhetnek el valamit, sokan kevésbé próbálnak más téren is extrát nyújtani.
Azzal viszont nem értek egyet, hogy a nők önbizalma feltétlenül módszeresen lenne irtva. A férfiaknál ezt inkább látom.
#32: Erre fentebb válaszoltam.
#33: Vicces tálalásban ez is elsülhet jól. A szarkasztikus önkritika nyerő! :D
#35: Az ilyen szemléletnél értem, hogy mit akar mondani az ember, de nem értek vele feltétlenül egyet. Persze, mindenkiből egy van, valakinek különleges (mondjuk a szüleinek), de ettől függetlenül a legtöbb ember pár egyszerű sablonra épül.
#36: Szerencsére azért ez nem minden nőre jellemző, de tényleg sokaknál látni ezt a versengés-megfelelés dolgot másik nők iránt.
#38: Gondolom férfiből sincs minden bokorban, de náluk azért többször látom, hogy a külső hiányosságokat próbálják valamivel kompenzálni. Társadalmi beidegződés még mindig, hogy a férfi kezdeményezzen. Ha ez külsőségek alapján nem megy, akkor ők próbálnak hódítani a dumájukkal.
Természetesen elfogadom, ha valakinek Kelemen Anna különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!