Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van kevés különleges nő?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van kevés olyan nő, aki kitűnik a tömegből, érdekes és rendben van magával?
2019. márc. 16. 23:41
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
34%
Erre mondhatnám, hogy akit bulikában látsz, az már nem különleges, mert az átlag van ott. És akkor én is lenézhetek bárkit ilyen butaságok miatt.
2019. márc. 17. 02:18
 22/45 A kérdező kommentje:

#20: Azért remélem, hogy nem ez a helyzet.

#22: Persze, írhatnád, hogy akiket bulikban látok, azok már nem is különlegesek, csak sok értelme nem lenne. Valamilyen jellegű buliba élete során mindenki eljut, szóval ez így maximum szőrszálhasogatás.

Mire gondolsz az alatt, hogy te IS lenézhetnél bárkit? Sehol sem írtam, hogy bárkit lenéznék azért, mert ilyen vagy olyan.

2019. márc. 17. 02:42
 23/45 anonim ***** válasza:
70%

Hát nyafizhatnék, hogy miért jár mindenki buliba, mikor én nem járok. Miért nincsenek különleges, bulikamentes emberek?

Vaaagy lehetek normális.

2019. márc. 17. 03:07
 24/45 A kérdező kommentje:
Nyafizhatnál, de ez mégis hogy jön a kérdéshez?
2019. márc. 17. 03:09
 25/45 anonim ***** válasza:
70%

Manapság tényleg.

Jópár évvel ezelőtt, lakótelepen laktam, szinte minden lány egy különlegesség volt.

Olyat válogathatott magának az ember, amilyet akart.

2019. márc. 17. 04:50
 26/45 anonim ***** válasza:
90%
És te mennyire vagy különleges?
2019. márc. 17. 04:58
 27/45 anonim ***** válasza:
65%

Szerintem a közösségi média, a reklámok, a divatirányzatok, tömegkultúra... Sokan felvesznek egy álarcot, mert azt látják mindenhol, abban a légkörben szocializálódtak, még ha lehet nem is érzik jól magukat benne. Vannak akik frusztráltak is miatta, de akkor is meg akarnak felelni.

Szerintem különlegesnek az számít, aki ettől eltér, akár pozitív, akár negatív irányban, vagy nagyon élvezi eszt a mai társadalmi létet, de komolyan is gondolja, vagy nagyon kilóg a sorból, és tagadja az egészet, más gondolatok, értékek mentén él, mint a tömeg.

De ha úgy vesszük a dolgot, akkor azt is lehetne mondani, hogy a maga módján mindenki különleges. Mindenkiben vannak egyedi jellemvonások, lehet csak árnyaltan, de akkor is, két egyforma ember nem létezik. :) Ezért is baj, ha önmagunkat keressük a másikban, mert sose fogjuk megtalálni, persze olyan lehet, hogy a másik által találunk önmagunkra. :)

2019. márc. 17. 06:37
 28/45 anonim ***** válasza:
81%
Kezdek rájönni, hogy a férfiak nagy része tönkreteszi nekik egy igazán "tökéletesen romantikus" kapcsolat közben az önbizalmukat, így vagy föladják, vagy csendes kétségbeesésben élik tovább az életüket tovább.
2019. márc. 17. 07:12
 29/45 anonim ***** válasza:
87%

Na hát akkor én egy különleges nő vagyok a te fogalmaid szerint. Az olvasás a hobbim (nem a sport vagy a divat vagy a smink, tehát észre sem vennél és keresgélnél tovább az insta csajok között :-) a kedvenc filmem a Big Lebowsky, a kedvenc sorozatom a Buffy a vámpírok réme és olyan zenéket hallgatok, amiket te szerintem életedben ne is hallottál. (Bow wow wow) Sosem öltöztem a divatnak megfelelően, hanem azt vettem fel ami nekem tetszett. Beszélgetni is sok mindenről lehet velem, bölcsész végzettségem van, I try to stop thinking about philosophy, but I Kant. :-)Oké, a gagyi szóvicceket szeretem :-)

De a pasik sosem voltak oda értem, mert nem vagyok csinos és szexi és nekik az kell, nem a különleges. Ne írj rám, csak elmeséltem, miért nem jó "másnak" lenni.

2019. márc. 17. 07:22
 30/45 anonim ***** válasza:
69%

Mindenki különleges-valakinek.

Ha pedig művelt, beszélgetni tudó lányt keresel, ne a bulikban keresd, mert lehet, hogy nem jár el sehova max. könyvtárba, egyetemre, kutatóintézetben dolgozik.

Viszont cserében nem lesz kacsaszája, műmelle, műkarma, póthaja...és nagyon meggondolja kivel áll egyáltalán szóba.

2019. márc. 17. 07:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!