Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van kevés különleges nő?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van kevés olyan nő, aki kitűnik a tömegből, érdekes és rendben van magával?
2019. márc. 16. 23:41
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem, ez a kérdés miért a nőkre van kiélezve.
2019. márc. 16. 23:54
 12/45 anonim ***** válasza:
100%
Azért ezek amiket leírtál nem nagy elvárások... Basszus minden második ismerősöm legalább ennyire "különleges". Nem tudom te milyen helyekre járkálsz de ezek nem ritka dolgok. Nagyon rossz helyen keresgélsz.
2019. márc. 16. 23:56
 13/45 A kérdező kommentje:

Ahogy látom, többfélén értelmezitek/értelmezzük az eltérőt és a különlegest. Értsük rá, hogy más, mint a többség. (Értem, hogy mire gondoltok, de ne vesszünk el a szavakban.)

#6: Első körben mindenkinek adok esélyt, akármilyen emberről vagy emberi kapcsolatról van szó. Persze, kialakul egy kép első benyomásra is, de simán változtatok rajta, ha kell.

Általában mondjuk negatív irányba megy a dolog. Sorban futottam olyan lányokba, akik hasonlóan előadták, hogy ők nem olyanok, mint mások, aztán ahogy teltek a napok, szépen jöttek elő azok a dolgok, amik miatt mégis egyformák voltak.

Ezen az oldalon is volt egy lány, aki elsőre érdekesnek tűnt. Választékosan fogalmazott, szépen elmondta, hogy milyen, mit gondol egyes dolgokról és hasonlók. Oldalas, több napos levélváltások után eltűnt. Később még írt, hogy majd válaszol, aztán újra eltűnt.

Pár hétre rá az insta kidobta a profilját és pont olyan volt, mint akikről azt ecsetelte, hogy nem hasonlít rájuk. Így már tudtam a nevét is és akadt egy közös ismerős, akinél rákérdeztem, hogy amúgy milyen. Az illető elmesélte, hogy a lány tényleg próbálja magát nagyon másnak előadni.

A sztorit csak azért írtam, mert ezt meglepően sok embernél látom. Oké, hogy első körben mindenki leakarja nyűgözni a másikat, de azért ez így kicsit nekem para.

#7: Igen, ezt tapasztalom, hogy az ilyen lányokra sok a jelentkező. Ez is olyan téma, hogy több nőtől is hallottam már, hogy ők erősek, komolyak vagy mások, mint az átlag, ezért minden férfi megretten tőlük. És ezek a nők általában szintén nem különlegesek.

#8: Azt nem gondolom, hogy különlegesnek születni kell, mert a legtöbb viselkedés tanult. De egyetértek a többi részével, lehet benne valami, hogy a tömeg és a média hatása is benne van a dologban.

#10: Mikben vagy eltérő?

#11: Férfi vagyok, a nők érdekelnek. Nincs semmi extra apropója. Ha nemekre kiélezetten akarod tekinteni, akkor mondjuk gondolhatsz arra, hogy nőktől többször hallani, hogy xy pasi személyisége, látásmódja bejön, de mégsem az illető nő esete. Férfiaktól ez elég ritka.

#12: Fentebb részben erről is írtam, hogy ezt mindenki előadja és sokan tartják magukat ilyennek. Ez olyan, mint amikor ismerkedem valakivel és szóba kerül, hogy szeretek olvasni. A lányok többsége azt írta erre, hogy milyen jó és ez tetszik nekik. Utána összesen 3 lánynál került szóba később is az olvasás vagy akart róla komolyabban beszélgetni.

Milyen körökben mozgok? Változó. Egyetemi bulik, kocsmák, kisvárosi pub, ilyesmik. Tanács, hogy milyen körökben kéne mozogni?

2019. márc. 17. 00:05
 14/45 anonim ***** válasza:
87%
Lehet nem jó helyen keresel. Nekem elég lenne egy nő aki rendben van és elfogad nem kell semmi különleges.
2019. márc. 17. 00:06
 15/45 anonim ***** válasza:
78%
Óvatosan bánnék az ilyen szavakkal. Döntsd el. Vagy mindenki különleges, vagy senki.
2019. márc. 17. 00:14
 16/45 anonim ***** válasza:
93%

Te nem különleges lányt keresel, hanem olyat, akit 100%-ban ugyan azok a dolgok érdekelnek amik téged. Hatalmas fogalomzavarban szenvedsz.

Egy csaj nem lehet attól különleges, hogy divatosnak számító képeket rak fel instára? Vagy nem lehet különleges ha nem szeret olvasni? Vagy ha mondjuk a népszerű, kommersz filmeket szereti akkor tuti olyan mint mindenki más? Hatalmas baromságokat beszélsz. Az emberek ezerféleképpen lóghatnak ki a sorból. De te nem ilyet keresel. Te olyat keresel, akit szintén csak azok a témák érdekelnek amik téged. De ezektől senki nem lesz különleges vagy más mint a többi, sőt.

2019. márc. 17. 00:28
 17/45 A kérdező kommentje:

#14: Régebben én is így voltam. Tiniként azt hittem, hogy ennyi elég és próbálgattam magam. Persze, akkor is olyan lányokkal ismerkedtem és jöttem össze, akik érdekeltek, de később hiába voltak meg ezek a dolgok, lelkileg éhezni kezdtem.

#16: Nem szenvedek attól fogalomzavarba, hogy a saját előítéleted próbálod rám húzni, tényként beállítani, miközben félremagyarázod azt, amit írtam.

2019. márc. 17. 00:34
 18/45 anonim ***** válasza:
100%

"akadt egy közös ismerős, akinél rákérdeztem, hogy amúgy milyen. Az illető elmesélte, hogy a lány tényleg próbálja magát nagyon másnak előadni."

Hát ezekben én hmm nem bíznék. Nem tudhatod mi baja az ismerősödnek a csajjal, lehet hogy konkurencia vagy valami ellentét, egy ember véleményét ne vedd készpénznek.

2019. márc. 17. 00:35
 19/45 A kérdező kommentje:
#18: Jogos, de nekem előtte is megvolt ez a benyomásom. Pl. beszélgetés közben előadott egy korrektül hangzó body positive dolgot, de instán volt olyan képe, amihez azt írta, hogy még mindig nem elég vékony, pedig már nagyon durván az volt. A srác a dolog említése nélkül mondta, hogy nem elégedett magával a lány, de sokszor megpróbálja előadni, hogy mennyire rendben van.
2019. márc. 17. 00:43
 20/45 anonim ***** válasza:
82%
Mert ha sok lenne belőle nem különleges lenne, hanem tucat és máris elveszítené a varázsát.
2019. márc. 17. 02:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!