Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek miért van kevés...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért van kevés különleges nő?

Figyelt kérdés
Szerintetek miért van kevés olyan nő, aki kitűnik a tömegből, érdekes és rendben van magával?
2019. márc. 16. 23:41
1 2 3 4 5
 1/45 anonim ***** válasza:
45%
Mert facebook, insta, tv, cosmo sablonokat követnek, semmi egyéniségük nincs, lásd a sorozatgyártott közgázos nőket.
2019. márc. 16. 23:43
 2/45 anonim ***** válasza:
96%

Mert a különlegesség nem is lenne igazán különlegesség, ha sok lenne belōle.

Esetleg definiáld már, hogy te mit ítélsz különlegesnek. Ez vélemény-alapú dolog is, ki mit lát annak.

2019. márc. 16. 23:44
 3/45 A kérdező kommentje:
#1: Igen, ezt tapasztalom. Szerinted miért nincs igényük arra, hogy ne legyenek ennyire tucatok?
2019. márc. 16. 23:44
 4/45 anonim ***** válasza:
98%
Azért, mert a különleges (a szó jelentésénél fogva) attól különleges, hogy kevés van belőle.
2019. márc. 16. 23:46
 5/45 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem meg minden nö különleges.!!!!!!!!!!!!
2019. márc. 16. 23:48
 6/45 anonim ***** válasza:
100%
Mert eleve a különleges emberek is ritkák, a legtöbb tömeggyártott, szűrni kell, de durván. Azt ajánlom viszont, hogy néha ne dönts olyan hirtelen felindulásból, vannak meglepetések, persze marha ritka.
 7/45 anonim ***** válasza:
100%
Én tök sok különleges csajt ismerek akik ha nem lennének ki kéne őket találni. Viszont nem biztos, hogy kitűnnek a tömegből. Ez csak akkor jön ki ha beszélgetsz vele egy kicsit. Persze a kisugárzásából érezni, hogy nem mindennapi, de ha elsétál előtted az utcán nem feltétlenül veszed ezt észre. Meg persze elég hamar lecsapnak rájuk.
 8/45 anonim ***** válasza:
100%

Különlegeset akarsz, vagy csak az átlagtól eltérőt?

Nem feltétlenül ugyanaz.

Sok egyforma meg azért van, mert mennek a divat után. Ilyen réteg mindigis volt, csak most többek számára elérhető, mint mondjuk 50-60 évvel ezelőtt.

Illetve kilógni a sorból nem biztonságos, az emberek alaptermészetüknél fogva szeretnek tartozni valahová.

Különlegesnek konkrétan születni kell.

2019. márc. 16. 23:49
 9/45 A kérdező kommentje:

#2: Nem feltétlenül kell óriási dolgokra gondolni, elég apróságokra is. Pl. pár hete voltam egy buliban, ahol volt egy lány, aki kitűnt a tömegből. Vidám volt, választékosan beszélt, viccesen és ilyesmik. Közös ismerős volt ott, ő is különlegesnek tartotta. Később beszélgettem a buliról egy másik haverral, aki szintén ismeri és ő is azt mondta, hogy igen, tök intelligens csaj és nagyon rendben van, kevés az ilyen. Pedig tényleg nem volt benne semmi extrának mondható dolog összességében, nagyjából minden lány hasonlóan jellemzi magát.

Személyes apróságok, amik nekem hiányoznak: Pl. alig találok olyan lányt, aki filmek vagy zenék terén mondana valami kevésbé ismert dolgot, amit szeret. Újdonságokra nem nyitottak. Beszélgetésben is általában mindenről ugyanazokat a sablonszövegeket mondják. Tök jó példa, hogy itt mennyien lúzereznek és mennyien jellemzik magukat úgy, hogy érett és komoly nők, miközben a következő mondatukban átmennek logikátlan alpáriságba.

2019. márc. 16. 23:49
 10/45 anonim ***** válasza:
100%

Attól, hogy valaki intelligens, és nem mindennapi zenét szeret, esetleg nem megy a divat után öltözködésben, még nem lesz különleges, csak eltérő.

Rólam is el lehetne mondani mindezt, holott minden vagyok, csak különleges nem, magamnál egyszerűbb, hétköznapibb embert nem ismerek.

2019. márc. 16. 23:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!