Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csinos barátnője egy olyan félénk férfinak aki fél kérni pl a boltban, fél szólni a pincérnek az étteremben, áruházban fél megkérdezni pl. hol a liszt stb?
Én szocfóbiás nő vagyok. Mindegy nem részletezem, nekem hullámokban jött/jön ez elő, volt, hogy egyik nap még aránylag elvoltam, másik nap olyan durván jött rám a dolog, hogy az utcára nem mertem le napokig menni (rekord egy hét volt, de akkor munkanélküli voltam).
Mondjuk a liszt megkérdezése nem okoz gondot, idősebb nőktől kérdezem meg általában, ha valamit nem találok a boltban, azoknak mindig szimpatikus vagyok.
Viszont az vicces :/, hogy akárhányszor próbáltam anno ismerkedni neten hasonló dolgokkal küzdő férfiakkal, mindig hatalmas elvárásaik voltak külső ügyileg. Volt olyan, akinek rohadtak a fogai, mert imádta a csokit, leszarta a külsejét, de legyen sportos, értelmes, gyönyörű barátnője, persze ha kell maradjon a háttérben, női szerep, de legyen erős is stb stb. Ezt én valahogy nem értem...
"eddig két pszichológusnál voltam de egyik sem tudott segíteni"
Mert a pszichológusnak nem az a dolga, hogy RAJTAD segítsen, hanem hogy NEKED segítsen abban, hogy te saját erődből megoldd a saját problémádat. Ezen tud könnyíteni a szakmai tudása révén, egy csomó kiskaput tud mutatni a fejlődés és az erőfeszítések rögös útján.
Vagy te úgy gondoltad, kérdező, hogy elmész pszichológushoz, aki majd egy személyben megoldja helyetted a gondodat, és neked tulajdonképpen a hozzá történő elmenetelen túl nem is lesz semmi egyéb feladatod?
33. Phujj, hülye vagy? Hogy néz ez ki..
Jézusom. Nem, ez nem átlagos ez ronda. Hova tetted a szemed?
26-os tökéletesen summázta.
Kérdező, ha ez igaz, megnyugtatlak, ilyen személyiséggel és igényekkel max. a szoc.munkás fogja rád nyitni az ajtót, 20-30 év múlva, az se önszántából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!