Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet csinos barátnője egy olyan félénk férfinak aki fél kérni pl a boltban, fél szólni a pincérnek az étteremben, áruházban fél megkérdezni pl. hol a liszt stb?
Igen lehet szoc fóbia mondták már eddig két pszichológusnál voltam de egyik sem tudott segíteni
Amúgy 34 éves vagyok
12: esetleg van valami gyerekkori dolog, ami gátol abban, hogy tényleg bárkit megszólíts?
Megjegyzem: amíg a pincért se tudod megszólítani, tényleg örülj, hogy egy számodra nem tetsző lány ha mást nem, barátilag szóba áll veled, mert eddig semmit se mondtál, amit nyújtani tudnál egy csinos nőnek. Mit gondolsz, mit egyen egy ennyire fosós alakon, ha röhögve kap jobbat, kívül-belül?
Hááát, kérdező, ne haragudj, de ilyen elvárásokkal szűzen halsz meg, ha csak nem gazdagszol meg.
Végülis egy szégyenlős, nem túl dekoratív nő is várhat Ronaldo-kaliberű faxira, csak 1 a millióhoz az esélye, hogy összejöjjön, akár fele olyan kaliber.
Én is ilyen voltam.
A félelem egy illúzió.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!