Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek gáz voltam? (Párbeszéd)

Figyelt kérdés

Egy vidéki kisváros a történet helyszíne.

Ma este futottam, amikor előttem futott 10-15 m-re egy lány. A kutyusával futott, de megállt egy utca sarkán, mert a kutyusa kerülgetett engem futás közben, aztán mikor odaértem hozzá, újra elkezdett lassan futni, miközben megszólítottam:

-Szia, mennyit szoktál futni, ha megkérdezhetem?

-Szia, kb. 5-6 km, változó.

-Kb. én is, csak hobbiból csinálom heti 2-3x. Merre mész, egy szakaszon elmehetek veled? - kérdeztem.

- Egyenesen, igen, mehetünk. - mondta.

-Mindig mész, megfazva is, mert én most kicsit meg vagyok, és nem is megy jól?!- kérdeztem.

-Igen, télen is szoktam, bírom is, csak mostanság kicsit elhanyagoltam.

- Mindjárt itt a jóidő, hajrá. - mondtam.

Kocogunk tovább kb. 150 m-t, aztán a következő kis utcánál közli, hogy ő itt lefordul. Jó futást kívánt, majd én is neki.

Szerintetek bunkó voltam?

A lány kb. 18-20 éves lehet, én 30 vagyok.

2019. márc. 15. 20:10
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Igen, utólag gondoltam, hogy a kutyusra kellett volna rákérdezni elsőre. Mindegy, ez a hajó talán már elment. 😄
2019. márc. 15. 20:47
 12/22 anonim ***** válasza:
84%
Nem bunkó voltál csak simán hülye. 30 éves emberként sötétben így letámadni egy talán csak kamaszlányt. Szerencsétlen merte volna azt mondani hogy nem mehetsz el vele. Inkább belement közbe meg azon imádkozott kattogott az agya hogy minél hamarabb legyen valami menekülő útvonal és kapva kapott az első lehetőségen.
2019. márc. 15. 20:58
 13/22 A kérdező kommentje:
Ember, futók vagyunk, nem gyilkosok. A futóknál eleve szokás a nyitottság sporttársakkal szemben.
2019. márc. 15. 21:00
 14/22 anonim ***** válasza:
11%
Ja jó de akkor mert a párkapcsolatok kategóriába teszed fel a kérdést?
2019. márc. 15. 21:02
 15/22 A kérdező kommentje:
Mert mondjuk tennék azért, hogy megismerjem.
2019. márc. 15. 21:03
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez alatt a párbeszéd alatt ennxire megkedvelted? Az komoly. Na mindegy én akkor javaslom hogy ugyanebben az időben és napon menj azon a szakaszon és hátha össze futtok még. De szerintem ne támadd így le csak köszönj mosolyogj e esetleg kérdezd meg hogy van aztán majd alakul. Nézd meg hogy ő egyáltalán szimpatikusnak tart téged vagy sem.
2019. márc. 15. 21:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Tetszik, ezt kár lenne tagadni. Oksa, ha legközelebb talizunk, óvatosabban kommunikálok felé. 🙂
2019. márc. 15. 21:08
 18/22 anonim ***** válasza:

Nekem eroltetettnek tunt az egesz, szemmel lathatoan te akartal valamit es o nem, vagy felenk volt,de ez egyoldaluan ment, azert is mondta h itt vege.

Ha osszesodor vele v massal az elet, nemi parbeszed utan v bucsuzaskor kerdezd meg h lenne-e kedve maskor is kocogni, beszelgetni vagy h mikor jar arra ujra es szivesen elugetsz mellette ha nem zavarja.

Ha nem akarja, le fog razni, ha meg igen akkor adott a lehetoseg h lefixaljatok egy ujabb "talalkozot".

Vagy add meg a neved/szamod h ha eppen nincs kedve egyedul futni szivesen elkisered ha rad ir, ezzel megadod a lehetoseget neki h sose keressen v rad irjon, de biztositod afelol is h te nem fogod zaklatni hiszen nem kered el az ovet.

2019. márc. 15. 21:45
 19/22 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem nagyon rámenős voltál, én a lehető leghamarabb lefordultam volna.

Eleve kínosnak érezném, hogy egy ennyivel idősebb pasi nyomul rám.

Felejtsd el, mert nagy a korkülönbség.

18/L

2019. márc. 15. 22:34
 20/22 anonim ***** válasza:
55%
A párbeszéddel semmi gond nem volt, udvariasan megkérdezted, együtt futhattok-e egy darabig stb. Viszont 30 évesen 20 éves lányra nyomulni... nagyon gáz.
2019. márc. 15. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!