Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszoneves koromban kover voltam, emiatt nem kellettem a noknek (egynek se) most 35 eves koromra lefogytam, de most mar nekem nem tetszenek a korombeli nok. A fiatalabbak meg csokolommal koszonnek. Mit tennetek a helyemben?
Ezt elszúrtad ! Fiatalon kelett volna nem zabalni és sportolni !
Keress egy 50 es nőt vagy örökre verheted magadnak !
Mi az, hogy nem tetszenek neked a korodbeliek?
Nincs egy olyan 28-35 év közötti hölgy, aki bejönne neked?
Remélem az egód nem szállt el az egekbe!
#1 Akkor sokkal tobbet sportoltam, mint most. Rengeteget bicikliztem, es turaztam az erdoben. Az okozta a bajt, hogy el kellett hagynom egy osszetevot az etrendembol, ami a koverseget okozta (enzimproblemam van), es erre ido volt, mig rajottem.
#2 Igazabol elegge hajfetises vagyok, a 35 eves noknek kevesbe van hosszu hajuk :(
Akkor nem azért nincs kapcsolatod, mert nem lehetne, hanem azért, mert h..lye fétises vagy, ami miatt nehezen találsz magadnak párt.
Mennyivel egyszerűbb lenne, hanem lennél ilyen.
Csak nekem soha nem jottek ossze az ilyen nok...
Most meg mar oreg is vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!