Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszoneves koromban kover voltam, emiatt nem kellettem a noknek (egynek se) most 35 eves koromra lefogytam, de most mar nekem nem tetszenek a korombeli nok. A fiatalabbak meg csokolommal koszonnek. Mit tennetek a helyemben?
Figyelt kérdés
35F2019. febr. 27. 15:29
11/19 A kérdező kommentje:
Koszi a valaszokat...
Szoval ugy tunik, hogy erre ott lesz a MasterCard... A rosszlanyok.hu tamogatasaval :(
2019. febr. 28. 16:13
12/19 anonim válasza:
Dehogy vagy öreg! De akkor neked az idősebb nők jönnek be?
Hát például én 40 vagyok, de eléggé hosszú, szép hajam van.jóval vállon alul ér.Sosem fogom rövidre vágatni csak azért, mert idősebb lettem .Nehogy már kortól függjön, milyen a hajam.
13/19 A kérdező kommentje:
Nem, pont hogy a fiatalabbak :(
2019. márc. 1. 03:21
14/19 anonim válasza:
Figyelj 10 év korkülönbség simán belefér ami azt jelenti simán lehetsz egy 25 évesel is. De igazàból ha kor meg haj alapján választasz az azt jelenti korod ellenére nem vagy túl érett még.
15/19 A kérdező kommentje:
Igazsag szerint azt erzem, hogy lemaradtam nagyon es lassan elfogynak a lehetosegeim. Es tan lehet meg egy utolso eselyem. Azt lehet, hogy nem. Ha igen, akkor olyat valasztanek, akivel ki tudom elni a szexualis vagyaimat....
Ennyi a sztori.
2019. márc. 2. 09:19
16/19 anonim válasza:
Egyébként lehet venni egy parókát is,ha ez ennyire fontos neked.
17/19 anonim válasza:
Jaj pont mint a barátom ő is 35 éves és öregnek mondja magát. Igaz van aki mint a tizen évesek hogy csókolommal köszönnek és ettől hülyét tudna kapni de na szerintem attól még egyáltalán nem öreg ahogyan te sem. Én 23 éves vagyok és mindig is az idősebb pasik jöttek be és van olyan hosszú hajam mint a videón. 35 körüli nőknek ritkán van ilyen hosszú haja szóval nyugodtan ismerkejd a fiataloknál és ne sértődj meg ha nem tegeznek. Mondjad nekik hogy nem vagy még 50 éves hogy csókolommal köszönjenek :D ha másoknak sikerül fiatal pipit fogni neked is fog.
18/19 anonim válasza:
Figyelj, ha férfiban hoznál egy Ramon Nomar szintet arcra és testre egyaránt, röhögve összeszedhetsz valami ázsiai csajt, akinek ilyen gyönyörű haja van. Azért ehhez nem csak morva sokat kell foglalkozni a hajjal, örökölni is kell.
19/19 A kérdező kommentje:
Aha persze, Ramón Nomar is itt log a gyakorin :D
2019. márc. 3. 04:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!