Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos hogy a párom beszólt nekem, hogy mi az hogy nem mosogattam el amikor egy órát itthon voltam munka után?

Figyelt kérdés

A házimunka részét tegyük fel 80%-ban én csinálom (ami nem fedi a valóságot, hiszen szerintem a helyes szám 90 % ) na szóval ma hazajöttem munka után, ilyenkor egy órám van , hogy elkészüljek mivel suliba járok.

Na szóval az a lényeg, hogy szerintetek jogos e , hogy felháborodottan beszólt nekem este , hogy mi ez itt, hogy- hogy egy óra alatt nem volt időm elmosogatni.

Hozzáteszem számtalan alkalommal volt már rá példa hogy szabadságon volt itt voltak egész nap a haverjával gépeztek , játszottak persze ilyenkor a szöveg az , hogy home office van na persze....és mire hazaértem munka után fáradtan, nemhogy nem mosogatott el , hanem hatalmas kupi várt rám , mivel nem foglalkoztak semmivel.

Rengetegszer takarítottam az esti buli után, elpakoltam mindent utánuk szó nélkül..és erre azt mondja nekem, hogy lusta voltam egy óra alatt elmosogathattam volna...miközben tulajdonképpen az egy órából negyed óra az ő cuccai kivasalásából állt még suli előtt...annyi, hogy merészeltem kivételesen nem kapkodva ebédelni anyukámmal kicsit skypolni (konkrétan egy negyed órát) és lezuhanyzani gyorsan mielőtt elindultam a suliba..

Rosszul esik, hogy "lelustáz" engem amikor pontosan tudja, hogy a házimunka nagy része az enyém miközben ugyanannyit dolgozok mint ő és mellette heti 3* iskolába járok.

Én minden nap korán kelek , neki péntekenként sokszor csak max 2 órára kell bemenni a melóhelyre szóval péntekenként eleve több ideje van mint nekem...nem gond, örülök neki,hogy itthon van ,de én mégis szó nélkül mindent megcsinálok itthon amíg ő játszik addig én takarítok, vasalok, pakolászok, tanulok...nagyon bánt, hogy beszólt nekem....annyira igazságtalannak érzem....ha ő segít nekem én mindig megköszönöm , mintha hatalmas dolog volna, pedig tulajdonképpen természetesnek kellene lennie, hiszen én is ugyanannyit dolgozom mint ő....

Ti hogy kezelnétek az ilyen helyzeteket?

2019. jan. 28. 19:55
1 2 3
 1/22 Karena26 ***** válasza:
85%
Hanyatt homlok menekülnék az ilyen pasitól.
2019. jan. 28. 19:59
 2/22 anonim ***** válasza:
92%

Én is megszólnám a cselédet, ha nem végezné a dolgát.

Igen, nyers vagyok, de te cselédként viselkedsz, csak még fizetést se kapsz érte.

Miért 80-90%ban te végzed a házimunkát? Miért nem 50-50%?

Tovább megyek, ez a te hibád. Te kényezteted el. Összeköltözés után 1 héttel már helyre kellett volna raknod, hogy csinálja ő is a házimunkát.

Amennyiben pedig ez neki nem tetszik, akkor viszlát.

2019. jan. 28. 20:00
 3/22 anonim ***** válasza:
98%

Én azt nem értem,hogy ezt miért nem neki mondod??

Mi az hogy lusta?Gondolkodj már el milyen szavakat használsz?Ùgy érzed Te osztod be az időm?Ha van egy szabad órám engedd már meg hogy azzal töltsem,amivel szeretném.Lusta vagy Te,aki itthon "home officeozik",én meg utánad pakolok.A rend persze nem tűnik fel csak,ha valami nem tipp-topp.Ha én lusta vagyok,akkor Te hálátlan.

2019. jan. 28. 20:00
 4/22 anonim ***** válasza:
89%

Te bajod, magadnak kerested a gondot. Lábtörlőként kezeled magadat és utána felháborodsz, hogy lábtörlőként is kezelnek?

Növessz gerincet és dobd a pasit, ha meg nem sikerül, akkor menj vissza mosogatni és ne itt hisztizz.

2019. jan. 28. 20:07
 5/22 anonim ***** válasza:
34%

2-es ne igyäl tobbet, menjel aludni.

Kerdezo en egy ideig itthon voltam, majd elkezdtem dolgozni, eleinte csak reszmidobe, majd beindult a bolt es egyre tobb a melo. Akkor megmondtam, hogy lesz majd olyan, amikor nem lesz erom fozni, akkor azt mondta a parom hogy nem baj, majd elmegyunk enni. Egy hetfoi nap hazajottem hullafaradtan, ceges felso ramrohadt gyakorlatilag, ledoglottem egy orara. Parom, aki mar regota itthon volt, megkerdezte, miert nem foztem, mondtam neki hogy szoltam, hogy nem fogok O-24-ben hajtani meg itthon is, mire besertodott. azota felfogta mit beszelek, nem szol ha nincs fott kaja, eszik mast. Nem a fiam hogy rohangaljak neki.

2019. jan. 28. 20:09
 6/22 anonim ***** válasza:
89%
Akciósak a mosogatógépek, vegyetek egyet, felszabadító.
2019. jan. 28. 20:15
 7/22 anonim ***** válasza:
88%
Akarsz valamikor gyereket, ill. családot? Mert ha igen, akkor lehet ideje lenne normális férfit keresned...
2019. jan. 28. 20:18
 8/22 anonim ***** válasza:
83%
7# Oda is be kell pakolni valakinek,nem mászik be magától.Ha tudnád abból is mekkora vitákat lehet rendezni.Én nem tudom,mosogatógépem nincs,csak hallottam.
2019. jan. 28. 20:19
 9/22 anonim ***** válasza:
98%

Szülj még neki két gyereket, mint a barátnőm, aki hasonló helyzetben van. Ő megtette, azóta még szarabb minden.

De ő is ugyanígy panaszkodott nekem.

NEM ÉRTEM

2019. jan. 28. 20:21
 10/22 anonim ***** válasza:
43%

Tetra már megint óriási vagy! 🤣🤣🤣

(én írtam neked privát)

Kedves kérdező! Mond meg neki ha beszól, hogy ha nem tetszik a mosatlan edény, szépen álljon neki mosogatni.

2019. jan. 28. 20:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!