Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mentális betegséggel lesz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mentális betegséggel lesz valaha barátnőm?

Figyelt kérdés
Még 16 évesen diagnosztizáltak disszociatív személyiségzavarral. Azóta sem volt barátnőm. Lesz esélyem így?
2019. márc. 10. 17:21
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
80%
Nem kizárt. Az én páromnak is vannak mentális gondjai.
2019. márc. 10. 17:32
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Nemem van skizofrén ismerősöm és neki van élettársa.
2019. márc. 10. 17:33
 3/19 anonim ***** válasza:
86%
Simán lehet, ha a kinézeted ellensúlyozza ezt.
2019. márc. 10. 17:42
 4/19 anonim ***** válasza:
3%
Nem léteznek betegségek, csak állapotok. Mentális betegségek még végképp nem léteznek. Az összes mentális probléma abból ered, hogy az ember az elméjét nem arra használja, amire van. Egész nap járatja, megállás nélkül gondolkodik, szorong a múlt miatt, aggódik a jövő miatt, a jelen pillanat pedig teljesen elhomályosul ezáltal. A kényszeres és folyamatos gondolkodás az oka az összes "mentális betegségnek". Amint leállítod a fejedben folyton szóló hangot, azonnal megszűnik minden problémád. Megteheted. Én már megtettem.
2019. márc. 10. 17:45
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
valamelyik személyiségednek biztos lesz
2019. márc. 10. 17:47
 6/19 anonim ***** válasza:
Menj el egy swinger klubba és szexelgess minél több nővel. Szűzként biztos nem lesz.
2019. márc. 10. 17:52
 7/19 anonim ***** válasza:

Látom, egy önjelölt pszichiáter is megjelent a 4. válaszoló személyében :D

Amúgy kérdező, szerintem is simán lehet párod, nekem is van pl. skizofrén ismerősöm, akinek van barátnője, pedig az az egyik legszarabb mentális betegség. Bár a te bajod nem tudom, mennyire kontrollálható gyógyszerekkel, meg mennyire befolyásol az életben.

2019. márc. 10. 18:19
 8/19 anonim ***** válasza:
11%

100%-ban egyetértek #4-el.

Jöhet a lepontozás :)

2019. márc. 10. 18:23
 9/19 anonim ***** válasza:
Nem vélemény kérdése, hogy léteznek-e mentális betegségek, hanem egy tény, ezért vagytok lepontozva.
2019. márc. 10. 19:27
 10/19 anonim ***** válasza:

# 9

A gondolatok amik okozzák: Honnan jönnek? Hova mennek?

Az egész a tudatban van. Igen.

De mégis illúzió.

2019. márc. 10. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!