Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rám fog találni valaha a szerelem?
Figyelt kérdés
27 éves nő vagyok, de már kezdem feladni. Ráaádásul bárki akivel ismerkedtem az elmúlt pár évben. ha csak egy randi is volt utánam megtalálta a társát. Az elmlt időben 2 kapcsolatom volt, de mindekttő úgy lett vége, hogy azt mondták nem szeretnek és sohasem szerettek. Körülöttem mindenki párban van, de nekem senki nincs. Eléggé magányos érzés.2019. jan. 20. 21:16
1/9 anonim válasza:
Biztos meg fog találni
Én is reménykedem hasonlóan.
24/f
2/9 anonim válasza:
Nekem is elég szar érzés...
Még bízom abban hogy rámtalál a szerelem.
F36
3/9 anonim válasza:
Én is erre várok. Minden alkalomkor amikor jön egy nő akinek szimpatikus vagyok én nem érzek iránta semmit. Szeretnék szerelmes lenni de nem tudok, nem tudom viszonozni az érzéseiket. Na ez az őrületbe tud kergetni. Haragszom is sokszor magamra.
5/9 anonim válasza:
Meghívhatlak egy kávéra? ;-)
45+Ffi
6/9 anonim válasza:
Vannak azért akik udvarolnak neked, leszólítanak... stb? Szerinted mi lehet az oka a sikertelenségednek?
8/9 anonim válasza:
Ha nekiállsz az önkritika használatának, akkor simán. Ha nem, akkor továbbra sem fog feltűnni, hogy te is tehetsz arról, hogy milyen srácokkal ismerkedsz.
9/9 anonim válasza:
En is így vagyok ezzel :(
Sosem volt barátnőm :(
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!