Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan meglepő ha nem akarom azt, hogy nekem valaha is legyen barátnőm?
Sziasztok!
Elegem van abból,hogy állandóan azt kell hallgatnom,hogy mikor lesz már barátnőd,miért nem beszélgetsz a lányokkal,miért nem közeledsz feléjük,sohasem láttalak velük beszélgetni. Számomra nagyon idegesítő az,hogy egyszerűen a környezetem nem tudja megérteni azt,hogy nem akarok sohasem. Mindig az a válaszuk,hogy ez nem természetes.
Eldöntöttem, nem akarok barátnőt, mert soha nem értettem meg a nőket, nem tudom mire vágynak, és nem is jöttem ki ezért velük sohasem. A fiókkal is egy kicsit nehezen találom meg a közös hangot de egy idő után ha jobban megismerem a másikat akkor már semmi probléma sincsen. Mindig is tudtam,hogy nem érdeklem a lányokat és soha nem is fogom ezért jobbnak láttam nem erőltetni. Valamilyen szinten elvagyok egyedül is, sportolok és tanulok.
Valahányszor megkérdezik, hogy van-e barátnőm én mindig azt mondom,hogy nincsen és nem is lesz sohasem. Gondolom melegnek néznek az emberek vagy egyszerűen csak úgy gondolják,hogy nincsen velem minden rendben,hogy mindig egyedül vagyok és kerülöm a nőket. A szex számomra egyáltalán nem fontos és úgy összességében a lányok sem érdekelnek. Néha elszomorít egy kicsit de gyorsan tovább lendülök rajta és nem foglalkozom vele.
Ha nem akarsz, nem akarsz, csakis a te dolgod. Az emberek pedig azért találják meglepőnek, mert ugye "társas lény" stb., és nem tudják kezelni azt ha valakinek nincs rá szüksége.
P.S.: soha ne mondd hogy soha, 2-3 éve én is ugyanígy voltam vele mint te most...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!