Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan meglepő ha nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan meglepő ha nem akarom azt, hogy nekem valaha is legyen barátnőm?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elegem van abból,hogy állandóan azt kell hallgatnom,hogy mikor lesz már barátnőd,miért nem beszélgetsz a lányokkal,miért nem közeledsz feléjük,sohasem láttalak velük beszélgetni. Számomra nagyon idegesítő az,hogy egyszerűen a környezetem nem tudja megérteni azt,hogy nem akarok sohasem. Mindig az a válaszuk,hogy ez nem természetes.

Eldöntöttem, nem akarok barátnőt, mert soha nem értettem meg a nőket, nem tudom mire vágynak, és nem is jöttem ki ezért velük sohasem. A fiókkal is egy kicsit nehezen találom meg a közös hangot de egy idő után ha jobban megismerem a másikat akkor már semmi probléma sincsen. Mindig is tudtam,hogy nem érdeklem a lányokat és soha nem is fogom ezért jobbnak láttam nem erőltetni. Valamilyen szinten elvagyok egyedül is, sportolok és tanulok.

Valahányszor megkérdezik, hogy van-e barátnőm én mindig azt mondom,hogy nincsen és nem is lesz sohasem. Gondolom melegnek néznek az emberek vagy egyszerűen csak úgy gondolják,hogy nincsen velem minden rendben,hogy mindig egyedül vagyok és kerülöm a nőket. A szex számomra egyáltalán nem fontos és úgy összességében a lányok sem érdekelnek. Néha elszomorít egy kicsit de gyorsan tovább lendülök rajta és nem foglalkozom vele.

2018. ápr. 21. 20:37
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Meg fogsz lepődni,de a pletykás nagyikon kívül kb.mindenki leszrja...
2018. ápr. 21. 20:41
 2/17 anonim ***** válasza:
45%
A szexre sem vágysz?
2018. ápr. 21. 20:47
 3/17 A kérdező kommentje:
# 2/2: Szia! Nem,nem vágyom a szexre sem.
2018. ápr. 21. 20:48
 4/17 anonim ***** válasza:
60%
Soha nem is vágytál még erre? Végeztél már önkielégítést? Csak mert könnyen lehet, hogy aszexuális vagy, ami tökre nem baj, csak úgy könnyebb megérteni ezt az egész szituációt.
2018. ápr. 21. 20:49
 5/17 anonim ***** válasza:
65%
Azért meglepő, mert a férfiak többsége másként van ezzel.
2018. ápr. 21. 20:50
 6/17 anonim ***** válasza:
65%

Ha nem akarsz, nem akarsz, csakis a te dolgod. Az emberek pedig azért találják meglepőnek, mert ugye "társas lény" stb., és nem tudják kezelni azt ha valakinek nincs rá szüksége.

P.S.: soha ne mondd hogy soha, 2-3 éve én is ugyanígy voltam vele mint te most...

2018. ápr. 21. 20:52
 7/17 A kérdező kommentje:
#4/5: " Végeztél már önkielégítést?" Igen végeztem de ritkán szoktam. Nem vágyom rá igazság szerint. Persze a férfiasságom is sokszor elkeserít ezért is jobb ha nem látom túl gyakran.
2018. ápr. 21. 20:53
 8/17 anonim ***** válasza:
65%
Miért keserít el? Nem látod elég nagynak/szépnek? Mennyire tudod egyébként elfogadni magad?
2018. ápr. 21. 20:54
 9/17 anonim ***** válasza:
85%
Senkit sem érdekel igazán, hogy akarsz-e barátnőt, vagy sem.
2018. ápr. 21. 20:56
 10/17 A kérdező kommentje:
#8/9: " Miért keserít el? Nem látod elég nagynak/szépnek? Mennyire tudod egyébként elfogadni magad?" Túl kicsinek látom. Magamat pedig egyáltalán nem tudom úgy elfogadni amilyen vagyok.
2018. ápr. 21. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!