Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet nekem meg valaha valakim?
Szerintem lesz párod, bár valószínűleg nagyon féltene. Szoktak lenni rohamaid, vagy nincsenek, mert azért az is sokat számít.
De egyébként hogy van epilepsziád, azt ki lehet nőni.
Nekem keresztlányomnak volt az, de gyógyszeres kezeléssel kinőtte.
Persze hogy lehet. Ne hogy emiatt kissebbségi érzésed legyen. Ha mondjuk felkészíted a másik embert, akkor nem éri váratlanul ha történik esemény.
Azok szoktak pánikolni, akik nincsenek felkészítve.
2-es jól mondja.
Ez intelligencia kérdése is egyben. És sokan csak azt tudják elképzelni, hogy elájul habzik a szája és rángatózik, de nem csak ezaz 1 fajtája van az epilepsziának.
Én is az voltam, 21 éves koromban jött ki, és 3 évig tartott. De a normálisabbik érettebb nők felfogták és megértették.
Persze, lehet. Egy régi barátom kedvesét is érint a betegség.
Ami nagyon fontos, hogy emiatt ne legyen komplexusobb, hogy "rosszabb" lennél!
számomra nem lenne visszataszító, bár én is szedtem gyógyszert egy más betegségre,hogy ne legyenek tüneteim. Szerintem nem kell aggódnod,biztos lesz más is,aki elfogadja :)
22f
Már bocs se miért is írsz az epilepsziáról úgy, mint ha AIDS-es lennél??? Bolhából csinálsz elefántot.
Mindkét unokatesóm és a faterjuk is hajlamos pilepsziás rohamra és mégis van párjuk. Munkatársam szintén
Felesleges ezen agyalnod, nem ezen múlik, hogy találsz e valakit magad mellé, szóval nem kell aggódnod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!