Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet elhinni, hogy valaha nekem is lesz valakim?
Huszonéves vagyok, körülöttem lassan minden lány elkelt egyszer-kétszer vagy tartós kapcsolata van, nekem pedig semmi... Mi lehet velem a baj?
Már hinni sem tudok benne, hiába álmodozom, nagyon rossz utána felébredni, mert nem érzem, hogy az ilyen dolgok számomra valaha valósággá válhatnak.
Irhatnal egy kicsivel tobbet is magadrol, igy nehez megmondani min valtoztass, vagy mi az amin ne.
Ne arra gondolj, hogy nev, telefonszam (bar kitudja, pm-ben kephez mellekelheted).
De pl jarsz-e el szorakozni, vannak-e korulotted masok, baratnoid, ismerosok, szoval ugy kapcsolatod van-e mas emberekkel?
Van-e eleg onbizalmad, mert a kisugarzas fontosabb a legtobbszor mint a kulso. A kerdesed alapjan a valasz erre valoszinuleg az, hogy nincs.
A legfontosabb, hogy ne aggodj, jarj el szorakozni, erezd jol magad es ne gorcsolj a dolgon.
Jah hogy lány vagy:D A lényeg akkor is hogy ne otthon ülj, hanem mozdulj ki emberek közé és ismerkedj. Aki meg bejön annak küldj jeleket.
Ha meg a külsőddel nem vagy megelégedve, küldj egy képet hátha tudok tippet adni min kellene változtatnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!