Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismét tinder. Eltűnt valaki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismét tinder. Eltűnt valaki, nem azért mert balra húztam, hanem mert állítottam a keresési távolágon. Visszajön valaha?

Figyelt kérdés

2019. jan. 22. 19:35
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
igen, majd később feldobja
2019. jan. 22. 19:41
 2/8 anonim ***** válasza:
First World Problem. Irigylem a magánéleti “problémáidat”.
2019. jan. 22. 19:49
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem képek/profil alapján nem lehet megállapítani valakiről, hogy ő kell neked. Több ilyen csalódásom is volt, profil alapján azt gondoltam, hogy olyan személy, akivel érdemes, aztán kiderült, hogy mégsem. Viszont kellemes csalódásom is volt már.

Ne akadj már le egy felszínes profilon.

2019. jan. 22. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:

Nyugi túlélem :D csak érdekel a működése, mint ahogy az is, hogy légvonalban nézheti-e a távolságot?

gondolom igen, mert a közút hálózatot biztos nem frissítik bele állandóan :)

2019. jan. 22. 19:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Hat allitd vissza a tavolsagot, aztan huzogass mindenkit balra addig mig meg nem talalod :D
2019. jan. 22. 19:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Az szépsége a dolognak, hogy 10-ről állítottam 20-ra tehát itt kell lennie valahol, de napok óta nem dobta fel ezért gondoltam arra, hogy nope-nak érzékeli esetleg az alkalmazás :)
2019. jan. 22. 20:00
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehet bug. Vagy csak törölte/elrejtette magát. Távolságot légvonalban mér. Viszont a km-t néha nem értem. Többször voltam olyannal párban aki a megjelölt területemen kívül esett, én is az övén kívül, nem is utaztunk a másikhoz közelebb és nincs tinder plusunk sem.
2019. jan. 22. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, úgysem fog összejönni.

Ilyen ez a popszakma!

2019. jan. 23. 07:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!