Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok nektek általában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek általában milyen gondjaitok vannak társkeresésben?

Figyelt kérdés

2019. márc. 5. 21:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Már szerencsére semmilyen.

Régen nagyobb kamaszkoromban általában az volt, hogy elmentünk valahova a barátnőimmel, rájuk egyből startolt pár pasi, én meg ültem egyedül és iszogattam az italom. Ha én kezdeményeztem egy pasinál, akkor egyből nyomulósnak lettem kikiáltva.

Aztán jött az egyetemista korszak, ott már akadt néhány próbálkozó, de legtöbbször egész egyszerűen nem találtuk meg a közös hangot. Én nem igazán szeretem az ismerkedés elején levő "small talk"-ot, fogalmam sincs, miről lehetne/kellene beszélni egy idegennel. Én mélyebb témákról szeretek beszélgetni, amikbe bele lehet merülni (tudomány, művészetek, társadalmi kérdések, ilyesmik), párszor megpróbáltam ilyen irányba vinni a beszélgetést, egy kivételével minden pasi furának gondolt ez után, és inkább hagyta a fenébe.

Az egy kivétel lett a férjem.

2019. márc. 6. 10:12
 12/19 anonim ***** válasza:
Többnyire az, hogy egyáltalán nem érdeklem a fiúkat. Csúnya lányként sem könnyebb mint csúnya pasiként, bár ezt úgysem hiszi el senki.
2019. márc. 6. 11:34
 13/19 anonim ***** válasza:
36%

Azért nem hiszi el senki, utolsó válaszoló, mert az itteni csúnya lányok vagy egyáltalán nem mutatnak magukról képet, vagy ha sikerül rábeszélni őket nehezen, akkor kiderül, hogy nem is csúnyák és utána jön vagy a

"Nekem te ne mondd meg, hogy én nem vagyok csúnya! Az vagyok! Ne tagadd meg az én igazságomat!"

vagy kiderül, hogy valójában azért érzi magát annak, mert 50 pasiból 48 neki nem jön be a maradék kettőnek meg (akikbe szerelmes volt) meg ő nem jött meg és az egyik még le is csúnyázta. Tehát ő innentől csúnya. És ezt nem vitathatod el tőle, hiszen mivel te sem jössz be neki, a te véleményed 0-t ér.

2019. márc. 6. 13:26
 14/19 anonim ***** válasza:

Nekem jelenleg van párom, de a kamaszkoromban nem volt könnyű.

Nem voltam az a kirívóan szép lány, semmi cicababaság, vihorászás nem volt jellemző rám. A kortársaim mindig az ilyen csajszikba voltak szerelmesek, hiába voltam én esetleg értelmesebb, stílusban hozzájuk közel állók. Bezzeg az öregeknek mindig bejöttem... hát szóval nehéz volt. Mai napig úgy gondolom, hogy a butácskább lányok nagy előnyben vannak a férfiaknál.

2019. márc. 6. 14:11
 15/19 anonim ***** válasza:

- A pasik többsége csak dugni akar vagy szeretőt mert van pàrja

- Monogàm, komoly kapcsolatra alkalmatlanok kevés kivételtől eltekintve

- Èretlen

- Nem passzoltunk össze, sem lelkileg, sem az àgyban

- Nem akar elköteleződni, összehugyozza magàt màr a hàzassàg gondolatàra is, avagy a szokàsos divatszöveg, hogy az csak egy papír. Hàt mondom oké, ha neked csak ennyi, akkor keress olyan nőt akinek elég, hogy baràtnő egész életében. ( Nekem nem). Nincs is ezzel baj, nem vagyunk egyformàk

- Talàlkoztam jó pàr betegesen féltékeny, irànyítàsmàniàs alakkal is

- Sok pasi mér kettős mércével. Ők félrekefélhetnek szerintük, de a nő nem, és ha megteszi akkor mocsok ribi akit ki kell dobni, de nekik viszont megbocsàtható a hűtlenség szerintük mert az férfi dolog meg ilyen marhasàgok

- A legnehezebb mégis az volt, hogy a hozzàm való személyiségű, értékrendű, humorú, és külsőleg is szàmomra vonzó férfit talàljak, akivel kölcsönös minden. Nem volt egyszerű, de nem is lehetetlen. Sikerült:) Egyetlen olyan férfit talàltam 5 év alatt akibe igazàn bele tudtam szeretni ( koràbban nem volt ilyen, max fellàngolàs), akivel minden klappol aminek kell egy működőképes kapcsolathoz, megvan a testi- lelki vonzalom, és végre egy pasi aki az àgyban sem önző.:) Ritka kincs.

2019. márc. 6. 15:55
 16/19 anonim ***** válasza:
24%

A pénz! Rengeteg csoró csávó van.

Jönnek a süket dumával, hogy kávézzunk, meg sétáljunk, esetleg hoz egy doboz 1000ft-os bonbont....

Sehol egy tengerparti nyaralás, egy valamire való ékszer, már az is kész csoda ha legalább egy Audija van és nem valami opel vagy szuzukival jön.

Hol vannak a sikeres gazdag vonzó férfiak??? 😒😒😒

2019. márc. 6. 19:43
 17/19 anonim ***** válasza:

Bulizós, cigizik, tetkó, félmeztelen kondiban pózolós kép, hatalmas ego stb..

Ha egyik se, akkor meg kiderül, hogy nem képes normális kommunikációra.

2019. márc. 6. 21:50
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ja hát igen, a férfiak 34%-a dohányzik, szóval egyharmaduk már eleve ki van csukva. Nagyon lelombozó, mikor egy pasi normálisnak tűnik és kinéz valahogy, de lóg a szájából a bagó...
2019. márc. 7. 09:19
 19/19 anonim ***** válasza:
Cigis vedelős, drogos nàlam is kizàrva. 15. voltam
2019. márc. 7. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!