Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek 27-29 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek 27-29 évesen nincs épp munkája 1 éve, az tarskeresesben ez miatt hátrány?

Figyelt kérdés
Ha nehezen tud elhelyezkedni a szakmájában. De közben esetleg eljár egy valamilyen új képzésre, és keresi az állásokat, csak volt egy mélypontja is, a szakmai zsúfoltság mellett , hosszabb ideig, ami miatt nem talált.
2019. jan. 30. 00:00
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Inkább hátrány mint előny.1 év elég sok idő.Miből élsz azóta?
2019. jan. 30. 00:28
 2/24 A kérdező kommentje:
A családi környezetem nem rossz annyira , anyagilag is segítenek. En sem így akartam de lelkileg rámentem és bent ragadtam egy rossz kapcsolatban, ami állandóan gyötört.
2019. jan. 30. 00:36
 3/24 A kérdező kommentje:
De ez nem éppen bíztató..
2019. jan. 30. 00:38
 4/24 anonim ***** válasza:

A nőknek ösztönösen fontos hogy a férfi stabil legyen. Ha nem is túl jól fizető, de fix meló az eléggé elvárt.

Nézd meg a szitut fordítva. Ismerkednél olyan nővel, aki 27-29 éves és nincs munkára már 1 éve?

"De közben esetleg eljár", na most esetleg, vagy ténylegesen?

Mélypontot (ha ez az egyik válaszod beli rossz kapcsolatot jelentené) emlegetni kicsit necces.

Néztem pár youtube videót, ahol nők ezt tárgyalják, és nekem az jött abból le, hogy vannak férfiak, akik ha így egyszer nő miatt mélypontra kerülnek, akkor folyamat azt hánytorgatják fel, megy a sírás utána, abba se hagyják életük végéig, és határozottan kerülni kell őket. És elhiheted, a nők még gyakrabban néznek / olvasnak ilyesmiket.

2019. jan. 30. 03:36
 5/24 A kérdező kommentje:
Nő vagyok egyébként és eddig nem igazán jelentett gondot, ha éppen úgy volt,hogy nincs munkám fél évig például. Igen, azt hittem, most sem, de mivel már 27 vagyok, így nehezebb, azt veszem észre. Ténylegesen akarok valami tanfolyamot , vagy bármit, csak az még nem indul sajnos. Nem fogtam az előző kapcsolatomra eddig ismerkedesnel a helyzetet és igazából addig sem.voltam tétlen, csak nem voltam olyan helyzetben hogy pl Pesten több allas van és ott nézzek. Vidéken meg nagyon nehéz.
2019. jan. 30. 06:59
 6/24 A kérdező kommentje:
Egyébként sajnálom, de tényleg tönkretett az a kapcsolat mindenhogyan, és mindenki látta,hogy nem lesz jó vége, most meg ismerkednék, de így annyira nem is merek. Csak az a baj hogy most mire összeszedem magam munkát illetően az meg lehet hogy egy év , ha csak a tanfolyam marad.
2019. jan. 30. 07:07
 7/24 anonim ***** válasza:
49%
Nekem nem kellene olyan nő, aki nem hajlandó dolgozni. Ma Magyarországon csak az nem dolgozik, aki nem akar.
2019. jan. 30. 07:41
 8/24 A kérdező kommentje:
Nekem meg ilyen ember, aki a helyzetbe nem tudja magát beleélni... De végül is, ez is válasz, szóval,kösz. Diplomasan fel akármilyen alacsonyabb képzettséget igénylő munkára, nem azert tanultam 5 évet amugy sem, de próbáltam, csak tulkepzettseggel leraznak.... A volt páromnak nem volt kifogása ellene, hogy közben nincs munkám.
2019. jan. 30. 07:46
 9/24 A kérdező kommentje:
* diplomasan nem vesznek fel
2019. jan. 30. 07:47
 10/24 anonim ***** válasza:
Nincs munkája éppen most azt értem.de éppen 1 éve az mekkora lusta disznó lehet már
2019. jan. 30. 07:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!