Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Társkeresésben az nagy hátrány ha kocka vagyok?
attól hogy valaki PC-s játékokkal játszik, még nem "kocka".
én is megrögzött gamer vagyok, ahogy kijönnek az új nevesebb játékok azonnal megszerzem, vagy xbox-ra vagy PC-re, de ettől még nem mondta egy csaj sem hogy kocka lennék, mert nekem a tv-zés helyett ez a kikapcsolódásom, ha épp engedi az időm.
az már más kérdés, hogy ha valaki ennek él, és napi 6-8 órákat csak a gép előtt kuksol, magára nem ad, és leszarja a környezetét, ne ezekre az emberekre lehet azt mondani hogy kocka.
A barátom elég kocka. Én sosem voltam az, aztán most bemutatott Ezionak, és azóta lassan már én is az leszek. Szoktunk együtt is játszani, elég nagy bánatunk, hogy nem lövöldözős játékokból elég kevés local co-op van, de ami van, az egész jó szokott lenni (Portal 2, Trine).
De a párom ismerettségi körében nagyjából mindenki kocka (most mit lehet tenni, programozók... mi mást várnál?), az azért nem csak abban merül ki, hogy számítógépen játszanak. Olyan dolgokat képesek érdekesnek állítani, amin én csak pislogok, hogy ez egyáltalán létező dolog és van, aki foglalkozik vele?
Az lenne hátrány, ha magára, a környezetére igénytelen lenne, és velem nem foglalkozna, mert éppen játszik. De egyébként ha a szabadidejében csinálja, vagy velem együtt, és ápolt, rendezett közegben, akkor viszont már csak egy szórakozás a sok közül, és nem probléma :)
IGEN. Volt egy pasim aki szeretett játszani. -nem volt kocka, koránt sem. DE! Én ezt még egyszer nem csinálom. Nekem felnőtt férfi ne játsszon katonásat meg öldöklőset, meg zombisat meg mittomén milyet, mert kiugrok az ablakon.
Nekem felnőtt férfi ember menjen el dolgozni, jöjjön haza, főzzünk együtt, aztán nézzünk együtt valamit a tv-ban, vagy könyörgöm olvasson!!! Hétvégén meg menjünk el otthonról, nézzünk filmet EGYÜTT, stb. Neeeeem én nem bírom elviselni ezeket a játékokat. Egy házban sem bírok lenni velük soha többééééééééé.
Olyan lánynak viszont jó lehet, aki szintén szeret játszani hisz közös program.
Ha le tudnál szakadni a gépről, hogy érdemi időt tölts a társaddal akkor semmi probléma nincs vele:)
Szerintem legalábbis nincs. Fontossági sorrend legyen meg. Ha neked a játék az első, akkor ne akarj párkapcsolatot. Amúgy én is szeretek játszani, bár én csak honfoglalót, de mostanság majd új regisztrációt leszek kénytelen csinálni, mert fb keresztül nem lehet belépni:( de igen csak bele tudok merülni. Viszont nem megy a házasságom rovására.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!