Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

27 évesen csók se volt. Mennyire hátrány ez a pártalálásban?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy megdöbbentő, de így alakult. Fenn vagyok egy társkeresőn… azok a férfiak, akiknek ezt elmondtam először meglepődtek, érdeklődtek majd hirtelen eltűntek, mikor már a randira került volna a sor. Miért csinálják ezt?

27N

2016. jan. 6. 21:58
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
78%

Valóban megdöbbentő, miért is alakult így?

Vagy azt hiszik, hogy azért van mert csillagászatiak az igényeid vagy a házasságig várni akarsz a csókkal, esetleg, túl csúnya vagy (láttak már rólad képet).

Hasonló tapasztalatokat hallani a másik oldalról is egyébként.

2016. jan. 6. 22:01
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Miért vagy ennyire őszinte?
2016. jan. 6. 22:01
 3/17 anonim ***** válasza:
Nem kell ezt senkinek elmondanod. Annó én sem közöltem a sráccal, hogy őt csókoltam meg először, és nem tűnt fel neki. :)
2016. jan. 6. 22:19
 4/17 anonim ***** válasza:

Egyet értek a 2.-kal

Szerintem ne említsd meg nekik, majd esetleg akkor mikor túl vagytok a randin, már megkedvelt a srác és csókra kerülne a sor, de én a helyedben lehet, hogy ezt teljesen elhallgatnám

2016. jan. 6. 22:22
 5/17 anonim ***** válasza:
hát amikor én azt mondtam hogy számít a referencia a pártalálásban akkor mindenki kinevetett pegig lám-lám....
2016. jan. 6. 22:36
 6/17 A kérdező kommentje:

Igen, láttak már rólam képet... többet is töltöttem fel. Nem vagyok csúnya, legalábbis azt mondják, hogy szép arcom van. De a szépség szubjektív, kinek mi a szép. :)

Anno a tanulás, karrierépítés kötötte le az időm ill. nehéz időszakon mentem keresztül, ami miatt bezárkóztam és nem akartam ismerkedni... sajnos azokat az éveket már nem tudom visszahozni. :(

Őszinte ember vagyok, nem szeretek hazudni, de ezen én is elgondolkodtam, hogy lehet, hogy nem kellene ennyire őszinte legyek. :( Sajnos már ilyen világot élünk. :(

2016. jan. 6. 22:42
 7/17 anonim ***** válasza:
Figyelj, irj ram es velem gyakorolhatsz :D ! Amugy azt nem tudom megmondani,hogy vajon miert csinaljak ezt,en szemely szerint kulon orulnek neki,ha ilyen lannya ttalalkoznek mint te:)!
2016. jan. 6. 22:53
 8/17 anonim ***** válasza:
Ugyan már,hazudni csak akkor bűn ha valakinek kára származik belőle vagy nagy jelentőségű dologról van szó.:)
2016. jan. 6. 22:55
 9/17 anonim ***** válasza:
Nem hátrány, legalább is azoknál akik normálisan gondolkoznak. Nálam nem lenne kizáró ok. Majd ha találsz olyan férfit aki nem fog megfutamodni ha meghallja, akkor vele esetleg összejöhet valami.
2016. jan. 6. 22:55
 10/17 anonim válasza:

Én kb. 8 éve vagyok pár nélkül. Akkor volt vége egy hosszabb kapcsolatomnak azóta a munkába menekültem. Már nem is emlékszem, milyen a csók.

Tudni kéne, mit írtál nekik utoljára, mielőtt elmenekültek. Sokan ijedősek, ha egy nő túl magabiztosan közeledik

2016. jan. 7. 06:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!