Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hátrány a csók megismerkedéskor?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hátrány a csók megismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Tartós lesz a kapcsolat,ha a megismerkedésünkkor (pl.buliban) már csókolózunk,és nem mondjuk az első randin?

Van jelentősége?

2014. márc. 19. 21:59
 1/5 anonim ***** válasza:
nálam nem jelent semmit
2014. márc. 19. 22:03
 2/5 Didiiayer ***** válasza:
Szerintem nem, nálam eddig még ez nem volt hátrány.
2014. márc. 19. 22:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Alap.
2014. márc. 19. 22:20
 4/5 anonim ***** válasza:
én a barátomat egy házibuliba ismertem meg, kb 1 óra után lesmárolt és egész este csókolóztunk. majdnem 3 éve vagyunk együtt :)
2014. márc. 19. 22:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem ezen múlik..

A férjemet amikor lekapott a buliban elhajtottam de csúnyán(nem volt kedvem kapcsolathoz, futóhoz sem)

Aztán megtalált következőleg is, akkor már nem támadottle...aztan bulin kívül is talalkoztunk(nem volt bonyolult egymás mellett laktunk előtte csak köszónés szinten ismertem)

1 héten belül jártunk, 5 évvel később pedig házasok vagyunk..)

Tehát nem azon múlik..

a csókkal indítás önmagában semminek nem akadálya

2014. márc. 20. 07:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!