Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk! Ha a párotokkal ilyen történne, mit tennétek?
Arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi helyzetben mit tennétek, hogyan állnátok a dologhoz.
Valaki rámászik a párotokra, és megcsókolja. De a párotok nem bunkón, viszont határozottan eltolja magától, azt magyarázva a próbálkozónak, hogy ő már foglalt.
Ha ezt megtudjátok, vagy épp előttetek történik, ti hogyan reagálnátok a párotok irányába?
(az nem igazán érdekel, hogy a próbálkozóval mit tennétek ... :)
Oh, én örülnék. Semmiképpen se lennék dühös, hiszen ő ellenállt. :)
14/L
Hát ha ott vagyok akkor üvöltözök egyet a csajjal.
Ha nem, akkor amikor a barátom meséli a sztorit, kérdezek egy párat, hogy "és utána mi volt, nem próbálkozott-e megint", aztán minden oké. Ha nem viszonozta a csókot és lelökte a csajt, akkor nincs miről beszélni. :)
Ha valakivel nem akarok csókolózni akkor nem tud megcsókolni. Eleve nem engedem az intim zónámban. Szóval így elég necces.
Engem már próbáltak lekapni, de időben tudtam reagálni rá.
Ha megcsókolná valaki a párom? Na most először is hogyan tudott annyira a közelébe férkőzni, hogy megcsókolja az illető? A másik pedig mi az, hogy NEM bunkón, hanem CSAK határozottan tolja el magától?
Csupán beleképzelem magam egy olyan helyzetbe, hogy engem mégis valaki le tudjon kapni, mert mondjuk pont nem figyelek. Először is elrántom a fejem, majd hirtelen egy erős lökéssel Föld körüli pályára állítom az illetőt, és leüvöltöm a fejét, hogy mi a francot képzel magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!