Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lányok, fiúk! Ha a párotokkal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, fiúk! Ha a párotokkal ilyen történne, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy az alábbi helyzetben mit tennétek, hogyan állnátok a dologhoz.

Valaki rámászik a párotokra, és megcsókolja. De a párotok nem bunkón, viszont határozottan eltolja magától, azt magyarázva a próbálkozónak, hogy ő már foglalt.

Ha ezt megtudjátok, vagy épp előttetek történik, ti hogyan reagálnátok a párotok irányába?

(az nem igazán érdekel, hogy a próbálkozóval mit tennétek ... :)

2014. márc. 19. 20:18
 1/10 anonim ***** válasza:
irányába sehogy.. erről ő nem tehet.
2014. márc. 19. 20:20
 2/10 anonim ***** válasza:
ha nem akarja, akkor nem fogom dobni.
 3/10 anonim ***** válasza:

Oh, én örülnék. Semmiképpen se lennék dühös, hiszen ő ellenállt. :)

14/L

4/10 anonim ***** válasza:
sehogy
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát ha ott vagyok akkor üvöltözök egyet a csajjal.

Ha nem, akkor amikor a barátom meséli a sztorit, kérdezek egy párat, hogy "és utána mi volt, nem próbálkozott-e megint", aztán minden oké. Ha nem viszonozta a csókot és lelökte a csajt, akkor nincs miről beszélni. :)

2014. márc. 19. 20:21
 6/10 anonim ***** válasza:
Én nyugodt lennék, hogy hűséges hozzám. :) (Mondjuk azért reménykednék, tényleg azon nyomban eltolta a lányt, ahogy az közeledett).
2014. márc. 19. 20:22
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha valakivel nem akarok csókolózni akkor nem tud megcsókolni. Eleve nem engedem az intim zónámban. Szóval így elég necces.

Engem már próbáltak lekapni, de időben tudtam reagálni rá.

2014. márc. 19. 20:30
 8/10 anonim ***** válasza:
én csak néznék rá és megkérdezném te hagytad hogy megcsókoljon és hiába magyaráz olyan nincs hogy ne kerülje el a csókot oldalra fordítja a fejét vagy bármi és kész el lehet kerülni nem igaz hogy nem lehet elkerülni én elbeszélgetnék szépen vele na de utána a másikat.. mivel nem kérted a részletezést nem is részletezem :)
2014. márc. 19. 20:40
 9/10 anonim ***** válasza:

Ha megcsókolná valaki a párom? Na most először is hogyan tudott annyira a közelébe férkőzni, hogy megcsókolja az illető? A másik pedig mi az, hogy NEM bunkón, hanem CSAK határozottan tolja el magától?

Csupán beleképzelem magam egy olyan helyzetbe, hogy engem mégis valaki le tudjon kapni, mert mondjuk pont nem figyelek. Először is elrántom a fejem, majd hirtelen egy erős lökéssel Föld körüli pályára állítom az illetőt, és leüvöltöm a fejét, hogy mi a francot képzel magáról.

2014. márc. 19. 21:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Büszke lennék rá, amiért nem engedett a csábításnak :-)
2014. márc. 19. 21:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!