Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
27 évesen csók se volt. Mennyire hátrány ez a
pártalálásban?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy megdöbbentő, de így alakult. Fenn vagyok egy társkeresőn… azok a férfiak, akiknek ezt elmondtam először meglepődtek, érdeklődtek majd hirtelen eltűntek, mikor már a randira került volna a sor. Miért csinálják ezt?
Te teszed magad hátrányossá, mert ezt felesleges közölni, nincs jelentősége. Engem ez sosem érdekelt, viszont legyen nyitott a dolgokra. Én sem közöltem régen a barátnőmmel, hogy nekem ő az első, amikor jött az alkalom, akkor lazán le tudtam vele feküdni, annyira kívántam, ő nem is vette észre, hogy szűz voltam.
2016. jan. 7. 06:52
12/17 anonim válasza:
kb. ugyan ez vagyok csak 27F
Néha úgy tűnik, hogy soha nem lesz vége ennek a magánynak...
2016. jan. 7. 11:31
13/17 anonim válasza:
Én se csókolóztam, ez van...
De nem kell ezt előre tudnia senkinek, jegyezd meg semmi rosszat nem szabad előre közölni magadról.
22F
2016. jan. 7. 14:14
14/17 anonim válasza:
Én ugyanígy jártam ugyanezen okból.Most kaptam észbe és próbálok párt találni magamnak.:)És én sem vagyok csúnya.
30+F
2016. jan. 7. 14:25
15/17 anonim válasza:
Én meg szűz vagyok 20 évesen (többi ember szerint "nagyon csinos" és "manöken alkat" - még leírni is utálom ezt a szót) de én is cikinek érzem magam. Csókom már több is volt, nem is rosszak :D Az első 18 évesen, és a srác utána kérdezett valami erre vonatkozót (már nem emlékszem pontosan, hogy mit). Amikor mondtam, hogy senkivel nem csókolóztam előtte, akkor sem tűnt túl lehangoltnak. :D Úgyhogy előtte ő sem tudta, pedig a legjobb fiú barátom volt másfél évig :D Egyébként azt elmondani nem szoktam szinte senkinek, hogy mi a helyzet ilyen téren velem, csak azoknak, akik már elég jól ismernek (barátaimnak tartom őket). Volt egy fiúm, aki 25 éves volt, és előttem sosem csókolózott senkivel. Ha nem mondja, szerintem nem vettem volna észre. Úgyhogy szerintem nem fontos ezeket a dolgokat egyből elmondani, nem olyan nagy turpisság az, hogy ne tudd, hogy kell csinálni és kiderülne :)
2016. jan. 8. 00:58
16/17 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólást :)
Ezt nem úgy kell elképzelni, hogy én mindenkinek, aki csak rám írt, mondtam, hogy nem volt még párom. Csak annak mondtam, aki szimpatikusnak tűnt és úgy gondoltam, hogy megérti, amikor már úgy alakult a beszélgetés. Magamtól nem mondtam senkinek csak, ha rákérdezett bár próbáltam terelni a témát, de végül csak elmondtam. De volt olyan is, hogy csak tesztelésből, mert kíváncsi voltam a reakciójára.
A legtöbb férfi a társkeresőn laza kapcsolatot akar, én meg párkapcsolatot, alkalmi kapcsolatba nem megyek bele. Valószínűleg ez riasztja el őket.
2016. jan. 8. 09:37
17/17 anonim válasza:
Ahan, így már értem, amit írtál, nem igazán tudtad kikerülni a kérdést, hazudni meg nem akartál. Tök érthető. Bár nem igazán szoktam online ismerkedni, de egyszer-kétszer előfordult már. Szerintem sokan keresnek ott komoly kapcsolatot, lehet, csak rosszakat fogtál ki. Szerintem ha következőleg felteszik ezt a kérdést, sejtess. :D mármint vicceld el, vagy ilyesmi. Amikor egyszer online megkérdezték tőlem, hogy mióta nincs barátod, azt válaszoltam, mióta anyád pilóta. És igen, lehet, hogy bunkó, de nem akartam olyan srácnak kitálalni, hogy nem volt kapcsolatom, akit nem is ismertem és egyszer sem találkoztam vele. Erre aztán megjegyezte, hogy az ő anyja sosem volt az, erre mondtam, hogy akkor azóta nincs. Nem tudta, hogy szórakozom vele, vagy komolyan gondolom. Utóbbi volt az igaz, de a beszélgetés további részében sem mondtam el neki nyíltan. És tudom, hogy a kapcsolatnak az őszinteség az alapja, de szerintem az ismerkedés elején még nem beszélhetünk kapcsolatról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!