Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakinek 27-29 évesen nincs épp munkája 1 éve, az tarskeresesben ez miatt hátrány?
Ja, most olvasom a hozzászólásokat.
Akkor kiegesztenem azzal hogy mekkora lusta disznó vagy ráadásul nagy pofaval 27 évesen a hasztalan diplomadra van nagy arcod. 27 évesen már költöztem a saját erőből csinált családi hazamba te meg egy eloskodokent viselkedsz.
Ez még rosszabb mint az éppen egy éve lusta vagyok dolgozni .
Egyáltalán nem volt nagy arcom, és nem hasztalan a diplomám, csak nehéz elhelyezkedni vele, palyazok de egy csomó állásra.
De most ezek után kénytelen vagyok úgy valaszolni...lehet , neked diplomad nincs is, és azért írsz olyan stílusban. Saját erőből mire fel éljek külön, ha jelenleg ez van?! Azért is nehéz elhelyezkedni, mert zárkózott vagyok és nehezen megy a kommunikáció masokkkal..amit elvégeztem, ahhoz pont az kell. Ennyi.
És ha még 5 10 évig nem tudsz elhelyezkedni akkor csak lesed a galambot?
Lusta vagy dolgozni és ennyi! Suli mellett is lehet. Nem sok ember fogja ezt tolerálni!
És a volt pasira meg erre arra fogod...vicc.
Én is voltam nehéz helyzetben de munkanélküli meg nem voltam és vittem is valamire.
N26
Csak a tanulásból nem fogsz megèlni! És ezen a szinten maradsz, nem lesz belőled semmi!
Menj szakemberhez ha egyedül nem tudsz változtatni!
idézek:
" Diplomasan fel akármilyen alacsonyabb képzettséget igénylő munkára, nem azert tanultam 5 évet amugy sem,"
Ez azért nagy arc.. mintha lennél valaki, pedig egy semmittevő önigazolást kereső valami vagy.
de folytatom jó ?
"és nem hasztalan a diplomám"
"Azért is nehéz elhelyezkedni, mert zárkózott vagyok és nehezen megy a kommunikáció masokkkal..amit elvégeztem, ahhoz pont az kell."
hoopppá.
Keressünk értelmezést a WIKI szótárban a hasznos dologra:
1. Egy célt támogató, szolgáló (dolog), aminek előnyét élvezni lehet, ami segít egy szándék megvalósításában.
2. Értéket képviselő; hasznot, előnyt hozó, jövedelmező.
3. Hatásos; a kívánt hatást kiváltó, eredményező; foganatos.
4. Célszerű; nem tökéletes, de elfogadható (megoldás, eszköz).
Ezek alapján úgy gondolod hogy az a diploma amit KÉPTELEN vagy használni, HASZNOSÍTANI az életben az HASZNOS ?
Kérlek magyarázd ezt meg nekem, mert tudatlan vagyok.
A nők minden esetben a biztonságérzetet keresik. Ez 3 féle lehet:
Anyagi, fizikai, érzelmi.
Ha te ebből legalább 1et tudsz nyújtani akkor no para..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!