Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha valakinek 27-29 évesen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valakinek 27-29 évesen nincs épp munkája 1 éve, az tarskeresesben ez miatt hátrány?

Figyelt kérdés
Ha nehezen tud elhelyezkedni a szakmájában. De közben esetleg eljár egy valamilyen új képzésre, és keresi az állásokat, csak volt egy mélypontja is, a szakmai zsúfoltság mellett , hosszabb ideig, ami miatt nem talált.
2019. jan. 30. 00:00
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Ja, most olvasom a hozzászólásokat.

Akkor kiegesztenem azzal hogy mekkora lusta disznó vagy ráadásul nagy pofaval 27 évesen a hasztalan diplomadra van nagy arcod. 27 évesen már költöztem a saját erőből csinált családi hazamba te meg egy eloskodokent viselkedsz.

Ez még rosszabb mint az éppen egy éve lusta vagyok dolgozni .

2019. jan. 30. 07:54
 12/24 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem volt nagy arcom, és nem hasztalan a diplomám, csak nehéz elhelyezkedni vele, palyazok de egy csomó állásra.

De most ezek után kénytelen vagyok úgy valaszolni...lehet , neked diplomad nincs is, és azért írsz olyan stílusban. Saját erőből mire fel éljek külön, ha jelenleg ez van?! Azért is nehéz elhelyezkedni, mert zárkózott vagyok és nehezen megy a kommunikáció masokkkal..amit elvégeztem, ahhoz pont az kell. Ennyi.

2019. jan. 30. 08:02
 13/24 anonim ***** válasza:
Miért nem képzed át magad? 1 év rengeteg idő. És ezek szerint mégsem olyan jó a diplomád, ha az lenne, neked kéne válogatni a munkák között. Attól is függ, hol élsz. Egy szabadbölcsész-anglisztika iránnyal egy 500 fős faluban nem sokra mész, egy munkajogival annál inkább! Esetleg költözés Pestre? Vagy bevállalni 5-6 hónapra végzettségeden aluli munkát, és közben addig is nézelődni és amikor akad jó, váltani. Nem kötelező beleragadni valamibe. Csináld azt amit szeretsz és érdekel. :)
2019. jan. 30. 08:10
 14/24 A kérdező kommentje:
Simán jogi vegzettseg, ami vidéken sem ér semmit , ha nincs protekció. Alig van állás ott, ahol élek.
2019. jan. 30. 08:16
 15/24 anonim ***** válasza:

És ha még 5 10 évig nem tudsz elhelyezkedni akkor csak lesed a galambot?

Lusta vagy dolgozni és ennyi! Suli mellett is lehet. Nem sok ember fogja ezt tolerálni!

És a volt pasira meg erre arra fogod...vicc.

Én is voltam nehéz helyzetben de munkanélküli meg nem voltam és vittem is valamire.

N26

2019. jan. 30. 08:51
 16/24 A kérdező kommentje:
Nem fogtam senkire. Lelkileg és szociálisan nem vagyok rendben, legfőképpen, így nehezebb állást találni mindig is az volt, de lusta nem vagyok,mert állandóan tanultam valamit.
2019. jan. 30. 09:14
 17/24 anonim ***** válasza:

Csak a tanulásból nem fogsz megèlni! És ezen a szinten maradsz, nem lesz belőled semmi!

Menj szakemberhez ha egyedül nem tudsz változtatni!

2019. jan. 30. 09:30
 18/24 anonim ***** válasza:

idézek:

" Diplomasan fel akármilyen alacsonyabb képzettséget igénylő munkára, nem azert tanultam 5 évet amugy sem,"

Ez azért nagy arc.. mintha lennél valaki, pedig egy semmittevő önigazolást kereső valami vagy.

de folytatom jó ?

"és nem hasztalan a diplomám"

"Azért is nehéz elhelyezkedni, mert zárkózott vagyok és nehezen megy a kommunikáció masokkkal..amit elvégeztem, ahhoz pont az kell."

hoopppá.

Keressünk értelmezést a WIKI szótárban a hasznos dologra:

1. Egy célt támogató, szolgáló (dolog), aminek előnyét élvezni lehet, ami segít egy szándék megvalósításában.

2. Értéket képviselő; hasznot, előnyt hozó, jövedelmező.

3. Hatásos; a kívánt hatást kiváltó, eredményező; foganatos.

4. Célszerű; nem tökéletes, de elfogadható (megoldás, eszköz).

Ezek alapján úgy gondolod hogy az a diploma amit KÉPTELEN vagy használni, HASZNOSÍTANI az életben az HASZNOS ?

Kérlek magyarázd ezt meg nekem, mert tudatlan vagyok.

2019. jan. 30. 09:40
 19/24 A kérdező kommentje:
Úgy értem, másnak nagyon jó lehetőség, aki olyan kommunikatív, és nyitott. Én meg nem vagyok az. Nem akartam kérkedni vele pedig, és igazából most már jobban megmozgatok minden szálat, megyek utána. Szóval ennyi . Megértem,és egyik oldalról felháborító, persze, és én sem vagyok büszke rá, arra az időszakra, sőt. Szakember is azt mondja, a kapcsolatba ragadtam bele és leszívott mindkettőnket. de attól még nem kéne elszidni mindennek.
2019. jan. 30. 10:01
 20/24 anonim ***** válasza:

A nők minden esetben a biztonságérzetet keresik. Ez 3 féle lehet:

Anyagi, fizikai, érzelmi.

Ha te ebből legalább 1et tudsz nyújtani akkor no para..

2019. jan. 30. 13:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!