Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi oka lehet, hogyha valaki ennyire szerencsétlen a társkeresésben?
1.A probléma feltárása és azonosítása.
2.A probléma tudatos felszámolása.
Ha már volt kapcsolódásid nőkkel, akkor a probléma valahol a viselkedésedben keresendő.
A kapcsolódáshoz szükséges szociális készségeket gyermek és teenager korban tanuljuk el, tehát ezek nagy mértékben felvett tulajdonságok.
Viszont ha nincs stabil, működő minta akkor az eredmény sem lesz stabil és működő.
Tehát elsődlegesen a férfimintát, apaképet célszerű megvizsgálni, mert az esetek többségében ez a kulcs, hogy a férfi energia/minőség nem került integrálásra.
Ha tudatosan vizsgálod, akkor milyen a férfimintád?Apád milyen ember?Milyen volt anyáddal a kapcsolatuk?
Édesapám csendes, okos és nagyon gondoskodó volt mindig is. Mára már nagyon beteges szegény, de még mindig bármit megtenne a "gyerekeiért"
Én is hasonló vagyok. Biztos a viselkedésemmel lehet gond, de ezen már nagyon változtatni jelentősen nem tudok. 30 éves vagyok. A volt barátnőm nagyon szép csaj volt. Mindenki irigy volt rám. Persze a külső nem minden. Idővel megcsalt és vége lett. Egyébként általában szép nőkkel randiztam mindig. Akikvel szexig is eljutottam az is szép volt. De annak sem feleltem meg hosszú távon.
Valahogy bárkivel is ismerkedem meg, vagy már az elején elrontom, vagy később lesz valami...
Esküszöm hogy mintha egy átok súlytana.
Volt hogy mintha alakult volna valami egy munkatársammal, aki nem sokkal azelőtt szakított a pasijával. Elhívtam randira, igent mondott (az benne volt, hogy később lemondja) de pár napra rá kiderült, hogy terhes lett az exétől...
Volt, hogy a randin nem sikerült úgy alakítanom, hogy megcsókoljam a csajt (2.randi) aztán jött egy kínos pillanat. Nem részletezném, majd többet nem találkoztunk mert túlságosan elment a kedve tőlem.
És hogyan viselkedsz a nőkkel?
Igyekszel, hogy imponálj nekik, vagy magabiztos vagy?
Igyekszem imponálni, de az utóbbi időben magabiztosságom is sokat javult.
Alapból nagyon kedves és figyelmes vagyok mindenkivel. Talán túlságosan is...
Nemtől függetlenül szinte senkit nem indítanak be azok az emberek, akik behódoló magatartást mutatnak.
Tiszteletre pedig szükség van egy kapcsolatban, egymás kölcsönös tiszteletére.De aki a személyes érdekképviseletét hajlandó háttérbe szorítani azért, hogy másoknak imponáljon, az gyakorlatilag koldus módjára kuncsorog egy kis figyelemért, ez pedig értelemszerűen nem vonzó, hisz nincs önbecsülése, vagy van, de alacsony.
Nem elnyomni kell a másikat, ne érts félre, de egyértelműen ki kell mutatni az igényeidet, felvállalni magadat, a tetszésed, a nem tetszésed.
Személyiségfejlődés...
Ne imponálni akarj, ne akarj megfelelni, hanem add önmagad. Téged kell, hogy megszeressenek, nem azt az embert akit láttatni akarsz.
Az okokat egyébként mindenkinek önmagában kell keresni. Közhely, te ugyanakkor nagy igazság. Ezt nekem is meg kellett tanulnom, nőként. Miután azonosítottam mit rontok el, nagyon hamar lett párom, akivel azóta össze is kötöttem az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!