Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ilyen szerencsétlen a társkeresésben?
Megannyi lánnyal beszélgettem már interneten keresztül, de soha nem jött össze semmi. Mindig leléptek csak úgy, egy szó nélkül, ha esetleg kölcsönös volt a szimpátia, akkor meg persze, hogy vagy 200 km-re laktunk egymástól. Más is ebben a cipőben jár vagy csak én vagyok ekkora szerencsecsomag?
20/F
Milyen oldalon próbálkoztál? Itt vagy társkeresőn?
Én is próbálkoztam itt, de én sem jártam sikerrel, eltűntek, túl messze volt vagy egyéb probléma.
Most már úgy gondolom, hogy nem jó ötlet itt ismerkedni, mert nagy valószínűséggel ez lesz, inkább élőben ajánlom.
Bocs, de ha társkeresőn ismerkedsz, elve olyan csajokkal beszélgess, akik nem laknak messzire. Nem olyan ciki rákérdezni, hogy hol lakik akkor se, ha máshol próbálkozol.
És ha látod, hogy ez a módszer számodra zsákutca, akkor kár erőltetni a dolgot.
Kölcsönös szimpátia esetén mennyit vársz a randival? Mert ha nem hívod el 2-3 napon belül, akkor lehet azért lécelnek le, mert az hiszik, hogy nem akarsz mást, csak levelezni.
Ha nem a fővárosban laksz akkor tényleg nehéz(neten) megfelelő személyt találni pont abban a városban ahol laksz.
Nekem úgy érzem könnyű dolgom van. Sosem volt gondom az ismerkedéssel neten sem. Igaz én 30-as vagyok és budapesti.
F, ezzel elárultál mindent.
Nem vagy elég vonzó külsőre és túl nagy a konkurenciád. Ez a kettő bőven elég, ahhoz, hogy akár egy életet leélj szinte végig egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!