Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Biztos sokan vannak még ilyenek.
Hogy miért? Fingom sincs.
Nem, én is ilyen voltam. Aztán megváltoztam. Nem volt aki megtanítsa hogy kell bánni a nőkkel (jó értelemben), hogyan lehetek vonzó úgy, hogy közben azért magamat adom, meg egy rakat személyiségfejlesztés. Pár éve jutottam el a fordulópontra, mikor ráeszméltem, hogy ahogy az egyik kommentelő is írta, az "eljön majd a mi időnk is" egy nagyon szép gondolat, csak éppen semmi valóságalapja sincs, a sült galamb nem fog a számba repülni.
Még mindig van hova fejlődnöm, de ég és föld a különbség.
33F
Vagy is csak egy dolog érdekel. Meg akarok halni! Remélem minél hamarabb teljesül a kérésem. Elegem van már ebből a világból. A nőkből és úgy mindenből, de magamból pláne.
Túlzottan is megőrültem már és nem vágyok semmire, csak jó mélyre kerülnék már a föld alá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!